• Haberler
  • Gündem
  • “İsraftan kaçındık, çok sayıda projeye imza attık”

“İsraftan kaçındık, çok sayıda projeye imza attık”

Bolvadin Belediyesi’nin 1 Nisan 2014 ile 1 Nisan 2018 yılları arasında yaptığı faaliyetleri anlatan Başkan Kayacan, “Hiçbir mazeret üretmeden, devr-i sabık oluşturmadan 4 yıldır çalıştık. Bazılarının yapılamaz dediği projeleri, hem de kısa sürede tamamlayarak hizmete sunduk. Önemli olan Kadim Kentin insanlarına layık oldukları hizmeti verebilmekti, bunda da başarılı olduk. İsraftan kaçınarak, kendi öz kaynaklarımızı yerinde [&hellip]

Bolvadin Belediyesi’nin 1 Nisan 2014 ile 1 Nisan 2018 yılları arasında yaptığı faaliyetleri anlatan Başkan Kayacan, “Hiçbir mazeret üretmeden, devr-i sabık oluşturmadan 4 yıldır çalıştık. Bazılarının yapılamaz dediği projeleri, hem de kısa sürede tamamlayarak hizmete sunduk. Önemli olan Kadim Kentin insanlarına layık oldukları hizmeti verebilmekti, bunda da başarılı olduk. İsraftan kaçınarak, kendi öz kaynaklarımızı yerinde değerlendirerek pek çok projeye imza attık” dedi.
Devam eden projelerle ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Kayacan, “Halen sürdürülen çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlama gayretindeyiz. Bu dönem içerisinde büyük başarılara imza attık. 4 yıllık süreç içerisinde büyük uyum içinde çalıştığımız Belediye Meclisimizin tüm üyelerine, personelimize ve bize her zaman destek verip, yol gösterici olan basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme