İsmail Süner Kimdir ve Nerelidir?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesaplarından Antalya merkezli olarak 3 ilde düzenlenen “Kafes-32” operasyonlarında elebaşılığını İsmail Süner’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Bunun üzerine İsmail Süner'in kim olduğu atıştırılmaya başlandı.  İsmail Süner kimdir? Detaylar haberimizde…

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli Adana ve Kahramanmaraş’ta eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-32 Operasyonu’nda elebaşılığını İsmail Süner’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, Kafes-32 Operasyonu kapsamında suç örgütü lideri İsmail Süner’inde aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındığını açıkladı.

Suç örgütünün esnafı haraca bağladığı, insanları darp ve tehdit ettikleri tespit edildiği idafe eden Yerlikaya, paylaşımında suç örgütünün faaliyetlerini açıkladı. İsmail Süner’in örgütünün faaliyetleri arasında; İş yerlerini kurşunlama ve esnaflar üzerinde baskı kurma, iş yerlerinden para talep etme, mağdur şahısları kaçırma, internet bankacılığı üzerinden para transferi, tehdit, uyuşturucu ve silah ele geçirme, darp ve zorla senet imzalatma gibi suçlar yer aldı.

İSMAİL SÜNER KİMDİR VE NERELİDİR?

İsmail Süner liderliğindeki suç örgütünü çökertilmesinin ardından İsmail Süner’in kim olduğu birçok kişi tarafından araştırılıyor. Ancak, suç örgütü lideri hakkında herhangi bir açıklama veya bilgi bulunmamaktadır.

Bakmadan Geçme