• Haberler
  • Genel
  • İsmail Aladaş adaylığını açıkladı – Kocatepe Gazetesi

İsmail Aladaş adaylığını açıkladı – Kocatepe Gazetesi

İsmail Aladaş, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu’nda başkan adayı olduğunu dün düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin 30 Nisan’da yapılacağı kongrede Mustafa Keser, daha önce yapmış olduğu toplantıyla aday olacağını açıklamıştı. Dün de İsmail Aladaş TÜFAD Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Afyonkarahisar TÜFAD Şube Başkanlığı binasında yaptığı [&hellip]

İsmail Aladaş adaylığını açıkladı

İsmail Aladaş, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu’nda başkan adayı olduğunu dün düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin 30 Nisan’da yapılacağı kongrede Mustafa Keser, daha önce yapmış olduğu toplantıyla aday olacağını açıklamıştı. Dün de İsmail Aladaş TÜFAD Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Afyonkarahisar TÜFAD Şube Başkanlığı binasında yaptığı basın açıklamasıyla başkan adaylığını duyuran İsmail Aladaş, “TÜFAD’da yaşanan sorunları, diyalog eksikliğini, bilgi kirliğini ortadan kaldırmak istediklerini söyledi.
“Agah Bıyıkoğlu’na
geçmiş olsun”
TÜFAD’ın 3. olağan genel kurulunda başkan adayı olacağını açıklayan İsmail Aladaş, dün yaptığı basın toplantısına rahatsızlığı nedeniyle hastanede bulunan Agah Bıyıkoğlu’na geçmiş olsun dilekleriyle başlayan Aladaş, şu açıklamalarda bulundu: “Spor camiamızın değerli TÜFAD üyeleri ve saygıdeğer Afyonkarahisar’lı spor severler. Bilindiği üzere 3O Nisan 2011 tarihinde TÜFAD’ın 3’üncü olağan kongresi yapılacaktır. Öncelikle Sayın Hocamız, büyüğümüz Agah Bıyıkoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle büyük üzüntü duyduğumuzu belirtir, kendisine Allah’tan acil şifalar dileriz.”
“Derneğimizi daha
sosyalleştirmek
istiyoruz”
Aladaş konuşmasında; “Yönetim Kurulunda düşündüğümüz arkadaşlarımla beraber, yaklaşık altı aydır TÜFAD ile ilgili çalışmalar yapmaktayız. Amacımız; TÜFAD’da yaşanan sorunları, diyalog eksikliğini, bilgi kirliliğini ortadan kaldırarak üyelerimiz arasında daha samimi bir ortanı yaratmaktır. Derneğimizi daha sosyal, kültürel ve hareketli bir hale getirerek pozitif bir dinamizm kazandırmak, profesyonel mesleğim olan futbolla ilgili otuz yıllık tecrübemi ve bilgi birikimimi, yönetim kurulundaki arkadaşlarımın bilgileriyle pekiştirerek en iyi ve doğru şekilde sunmaktır” dedi.
“Duygusallığı bir
kenara bırakalım”
İsmail Aladaş, basın toplantısında kimseden oy için söz istemediklerini de ifade ederek “tek isteğimiz, antrenör arkadaşlarımız, TÜFAD’ın geleceği için duygusallığı bir kenara bırakarak oy vermeleridir” dedi. Aladaş sözlerini şu sözlerle tamamladı: “Düşüncele-rimiz doğrultusunda kimseden oy için söz istemiyoruz. Yaptığımız tüm görüşmelerde antrenör arkadaş-larımızdan oy kullanırken eş, dost, akraba, arkadaş v.s. duygusal ilişkilerini bir kenara bırakarak Afyonkarahisar’a yakışacak en iyiyi sunacak, antrenör arkadaşlarımızı bilgi ve uygulama yönünde kalkındıracak, Tüfad derneğimizi bir adım öteye gotürecek, yeni ufuklar açılmasını sağlayacak başkan adayı ve listesine oy vermelerini istiyoruz.
Zira bu düşünceyle de antrenör arkadaşların kendilerini temsil edecek en iyi adayı seçeceklerine ve oy verip vermemeyle ilgili tartışmaların, kırgınlıkların, küskünlüklerin yaşanmamasını sağlayarak, herkesin görüşüne saygı duyulmasını istiyoruz.
Değerli spor camiamıza ve kamuoyuna, bu duygu ve düşünceler içersinde Tüfad yönetimine aday olduğumuzu bildirir, saygı ve sevgilerimizi sunarız.”

Bakmadan Geçme