• Haberler
  • Genel
  • İşliyen, Emirdağ’ı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

İşliyen, Emirdağ’ı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

İl Müftüsü Burhan İşliyen Emirdağ’daki personel toplantısına katıldı İl Müftüsü Burhan İşliyen Emirdağ’da gerçekleştirilen personel toplantısına katıldı. Göreve başladığı günden bu güne çok yoğun bir programla görevine devam eden İşliyen her fırsatta gerek merkezde gerekse ilçe, belde ve köylerde görev yapan personeli ile bir araya geliyor. Emirdağ İlçesinin aylık mutad toplantısında din görevlilere hitap eden [&hellip]

İşliyen, Emirdağ'ı ziyaret etti

İl Müftüsü Burhan İşliyen Emirdağ’daki personel toplantısına katıldı

İl Müftüsü Burhan İşliyen Emirdağ’da gerçekleştirilen personel toplantısına katıldı. Göreve başladığı günden bu güne çok yoğun bir programla görevine devam eden İşliyen her fırsatta gerek merkezde gerekse ilçe, belde ve köylerde görev yapan personeli ile bir araya geliyor. Emirdağ İlçesinin aylık mutad toplantısında din görevlilere hitap eden İşliyen, Emirdağ İlçe Müftülüğü personeline görevlerinde başarılar diledi.
Toplantının ardından Bayat İlçesi Akpınar Köyünde yapılmış olan Kur’an Kursunu ziyaret eden İşliyen, Kur’an Kursu’nun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme