• Haberler
  • Genel
  • İşlek caddede yangın korkuttu – Kocatepe Gazetesi

İşlek caddede yangın korkuttu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da kullanılmayan bir evde çıkan yangın, evin bulunduğu mahallede paniğe neden oldu. Yangının, akli dengesi yerinde olmayan bir kişi tarafından çıkarıldığı belirtildi Afyonkarahisar’ın işlek caddelerinden Milli Birlik Caddesi ile Hacı Nuh Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan ahşap bir evde yangın çıktı. Evin bulunduğu alanda polis güvenlik önlemleri alırken, çevredeki vatandaşlar da yangını korku içinde izledi. Bazı [&hellip]

İşlek caddede yangın korkuttu

Afyonkarahisar’da kullanılmayan bir evde çıkan yangın, evin bulunduğu mahallede paniğe neden oldu. Yangının, akli dengesi yerinde olmayan bir kişi tarafından çıkarıldığı belirtildi

Afyonkarahisar’ın işlek caddelerinden Milli Birlik Caddesi ile Hacı Nuh Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan ahşap bir evde yangın çıktı. Evin bulunduğu alanda polis güvenlik önlemleri alırken, çevredeki vatandaşlar da yangını korku içinde izledi. Bazı vatandaşların yangının fotoğrafını cep telefonlarıyla çektikleri görüldü.
Yangın çıkan ahşap eve Afyonkarahisar Belediyesi itfaiye ekipleri 4 araç ve 15 personelle müdahale etti. Yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından yangın söndürüldü.
Mahallelilerin ihbarı üzerine polis, aklı dengesi yerinde olmayan bir kişiyi gözaltına alındı. Akli dengesi yerinde olmayan ve gözaltına alınan kişinin daha önce de aynı evde yangın çıkardığı, mahallelinin de kendisinden şikayetçi olduğu öne sürüldü. Emniyet’e götürülen şahsın, yanan evi barınmak için zaman zaman kullandığı belirtildi.

Bakmadan Geçme