'İslam Ülkeleri Ayağa Kalkmalı, Boykot Sürmeli'

AGD Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, İsrail'in Gazze ve Lübnan'daki soykırımına karşı tüm İslam ülkelerinin ayağa kalkması gerektiğini söyleyerek boykota devam edilmesi gerektiğini vurguladı.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, Zafer Meydanı’nda İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü zulmü lanetlediklerini belirten basın açıklaması yaptı.

'İslam Ülkeleri Ayağa Kalkmalı, Boykot Sürmeli'
“SIRA SESSİZ KALANLARIN ÜLKESİNE GELECEK”
Muharrem Coşkun, bir yılı aşkın bir süredir soykırım altında inleyen Gazze’de her geçen gün yeni bir katliam işlendiğini dile getirdi. Coşkun, “Filistin ve Lübnan direnişi karşısında rezil olan Siyonist İsrail, içerisinde bulunduğu durumun acısını sivillerden çıkarmaktadır. Bu bağlamda son olarak Gazze’nin Cibaliye bölgesinde yeni bir vahşete imza atan terörist İsrail güçleri, çok sayıda kardeşimizi şehit etmiştir. Cibaliye’de sivilleri tam anlamıyla ablukaya alan Siyonist köpekler her türlü insanlık dışı muameleyi uygulamaktadır. Siyonist terör güçleri, sivillerin hiçbir yere ve hiçbir şeye ulaşmaması adına çeşitli zulümler gerçekleştirmektedir. İslam ülkelerinin liderlerinin acziyet ve sessizliğinden güç alan Siyonist İsrail rejiminin katliamlarının mevcut şartlar altında durmayacağı aşikârdır. Öyleyse içerisinde bulunulan şartlar değişmeli ve İslam ülkelerinin liderleri akıllarını başlarına almalıdır. Yaşananlar karşısında sessizliğini koruyan yahut söz ile yetinen, başta ülkemiz olmak üzere, Müslüman idareciler bilmelidir ki; İsrail’e karşı harekete geçmedikleri takdirde sıra er ya da geç kendi ülkelerine de gelecektir.” dedi.

'İslam Ülkeleri Ayağa Kalkmalı, Boykot Sürmeli'
“İSRAİL GÜÇTEN ANLAR”
“Bugün Gazze ve Lübnan’da soykırım ateşi yakan Siyonizm’in üzerine beton dökülmedikçe söz konusu ateş İslam coğrafyasının tamamına yayılacaktır.” diyen Coşkun, şunları kaydetti: “Bizler Siyonizm’in kökünü kurutmaya yeminli Anadolu insanları olarak belirtiyoruz ki; Gazze Soykırımı’nın henüz başında ‘Yeşaya Kehaneti’nden bahseden Netanyahu’nun anlayacağı tek dil güçtür. ‘Arzı Mevud Bakanlığı’ kurmak suretiyle topraklarımıza göz diken terörist İsrail rejiminin anlayacağı tek dil güçtür. Terör örgütleri aracılığıyla ülkemizi her fırsatta kana bulamaya yeltenen ve son olarak Ankara’da gerçekleşen terör saldırısının gerçek faili olan Siyonistlerin anlayacağı tek dil güçtür. Bu bağlamda; Başta kendi ülkemizin yöneticileri olmak üzere tüm İslam ülkelerinin liderlerinden bir an evvel İsrail rejimine karşı harekete geçmelerini istiyoruz. Bizler; ülkemizden ve İslam ülkelerinden İsrail rejimine giden petrol istemiyoruz.”

 'İslam Ülkeleri Ayağa Kalkmalı, Boykot Sürmeli'
“İSRAİL İLE TÜM İLİŞKİLERİN KESİLMESİNİ İSTİYORUZ”
Muharrem Coşkun, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizler; Ülkemizde ve İslam ülkelerinin başkentlerinde İsrail büyükelçilikleri görmek istemiyoruz. Bizler; Ülkemizin ve İslam ülkelerinin İsrail ile herhangi bir ilişki içerisinde olmasını istemiyoruz. Peki, biz ne istiyoruz? Bir an evvel İsrail ile tüm ilişkilerin kesilmesini istiyoruz. Bir an evvel İslam Barış Gücü’nün oluşturulup İsrail rejimine müdahale edilmesini istiyoruz. Bir an evvel İslam Birliği’nin kurulmasını ve İsrail’in İslam coğrafyasının ortasından çıkarılmasını istiyoruz. Ve tüm bunlar için tüm İslam ülkelerinin liderlerine sesleniyoruz; Siz ayağa kalkmadığınız sürece Gazze v.s Lübnan’da soykırım sürecek. Siz ayağa kalmadığınız sürece Siyonizm mikrobu tüm coğrafyamızı saracak. Aksi takdirde; Yarın Ebu Ubeyde çıkıp da ‘Ey İslam ülkelerinin liderleri! Biz İsrail’i yendik ama sizi yenemedik.’ deyince bir ihtimal yüzleriniz kızaracak. Ey İslam ülkelerinin liderleri; Yeter artık, kalkın ayağa.” 

'İslam Ülkeleri Ayağa Kalkmalı, Boykot Sürmeli'

Bakmadan Geçme