• Haberler
  • Siyaset
  • 'İslam Birliği kaçınılmaz olacak' – Kocatepe Gazetesi

'İslam Birliği kaçınılmaz olacak' – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. İftarda konuşan Saadet Partisi Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kara, 'İslam Birliği kaçınılmaz olacaktır. Hem bu sayede yüz yıllardır tüm Dünya'yı özellikle de İslam Dünyası'nı sömüren Siyonizm ve Amerikan emperyalizminin bu batıl düzenine bir taş koyulacaktır İnşaAllah. Nitekim koyulmuş olacak ki, kuruluşundan kısa bir süre [&hellip]

Saadet Partisi Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. İftarda konuşan Saadet Partisi Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kara, “İslam Birliği kaçınılmaz olacaktır. Hem bu sayede yüz yıllardır tüm Dünya’yı özellikle de İslam Dünyası’nı sömüren Siyonizm ve Amerikan emperyalizminin bu batıl düzenine bir taş koyulacaktır İnşaAllah. Nitekim koyulmuş olacak ki, kuruluşundan kısa bir süre sonra, ülkemiz 28 Şubat sürecine sokulmuştur. Bize düşen, bugün bu organizasyonun aktif hale gelmesi için elimizden gelen mücadeleyi vermektir” dedi.
SİYONİZM, D-8’İN
GELİŞMESİNİ ENGELLEDİ
Kara, şöyle devam etti:
“Türkiye Mısır, İran, Pakistan, Bangladeş, Nijerya, Endonezya, Malezya. Bu ülkelerin toplam nüfusu 1 milyar civarında. Yani dünya nüfusunun 7’de 1’i. Yine bu ülkelerin sahip oldukları petrol ve doğalgaz, bütün dünyanın sahip olduğu rezervlerin yaklaşık 5’te 1’i kadardır. İşte Refahyol hükümeti böyle bir dönemde iktidar olmuştu ve küresel sömürü düzeninin tekerine çomak sokacak olan, İslam Birliği’nin çekirdeğini D-8 ile kurmuştu. Elbette ki işlerine gelmeyen batı kutbu, bir şekilde Refah Partisi’ni iktidardan indirdi. Bugün, İslam birliği gereği gibi yönetilmiş olsaydı, bugünkü dünya bu şekilde olmayabilirdi. Çok daha farklı bir Ortadoğu, çok daha farklı bir İslam dünyası ve daha farklı bir dünyada yaşıyor olabilirdik. Bir örnek vermek gerekirse, bugün Türkiye’de Şangay birliğine girelim mi girmeyelim mi konuşuluyor. Şangay Birliği bundan 20 yıl önce kurulmuştu. Ve kurucuları tarafından aktif bir şekilde çalıştırıldı. Eğer yine bundan 20 yıl önce kurulan İslam Birliği, D-8 yeterince çalıştırılsaydı, bugün biz Şangay’a girelim mi diye konuşacağımıza, başka ülkeler, bizim kurduğumuz D-8’e girmeyi konuşuyor olabilirlerdi. Fakat Siyonizm tehlikeyi gördüğü için, önlemini de almasını bilmişti.”

Bakmadan Geçme