İŞKUR’un desteği ile kendi işyerini kurdu

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesinde yaşayan yüzde 64 engeli bulunan Ferdi Dştan Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne “kahvaltı ve börek salonu” projesiyle başvuruda bulundu. Projesi onaylanan Daştan İŞKUR'un “Engelli Hibe Desteği” ile kendi işyerini açarak hayallini gerçekleştirdi.Başta İŞKUR İl Müdürlüğü olmak üzere işyeri açmasında kendisine destek olan annesi Filiz Daştan ve pnotokol üyelerine teşekkür eden [&hellip]

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesinde yaşayan yüzde 64 engeli bulunan Ferdi Dştan Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne “kahvaltı ve börek salonu” projesiyle başvuruda bulundu. Projesi onaylanan Daştan İŞKUR’un “Engelli Hibe Desteği” ile kendi işyerini açarak hayallini gerçekleştirdi.
Başta İŞKUR İl Müdürlüğü olmak üzere işyeri açmasında kendisine destek olan annesi Filiz Daştan ve pnotokol üyelerine teşekkür eden Ferdi Daştan, kendisi gibi bir engelli vatandaşı da istihdam etmek için engelli talebinde de bulundu.
İş yeri açılışına; Afyonkarahisar İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karakaya, İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Akar, Sandıklı Belediye Başkan Vekili ve ilçe protokol üyeleri katıldı.

Bakmadan Geçme