İŞKUR, Türkiye birincisi oldu – Kocatepe Gazetesi

Türkiye geneli İŞKUR İl Müdürlükleri arasında yapılan performans değerlendirmesin de  Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Türkiye birincisi oldu. Verdiği Türkiye birinciliği sözünü tutan Çalışma ve İş Kur İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç, Vali Hakan Yusuf Güner'i makamında ziyaret etti.Ziyaret sırasında konuşan Çalışma ve İş Kur İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç '2015 yılı dokuz kategoriden oluşan performans [&hellip]

Türkiye geneli İŞKUR İl Müdürlükleri arasında yapılan performans değerlendirmesin de  Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Türkiye birincisi oldu. Verdiği Türkiye birinciliği sözünü tutan Çalışma ve İş Kur İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç, Vali Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında konuşan Çalışma ve İş Kur İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç; “2015 yılı dokuz kategoriden oluşan performans; İşe Yerleştirme, İş Başı Eğitimler, Mesleki Eğitimler, Danışmanlık Hizmetleri ve tümünü kapsayan değerlendirme sonucunda bağlı olduğumuz gurupta birinci ve Türkiye’de de birinci olduk. Valimiz Hakan Yusuf Güner’in önderliğinde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde de Türkiye birinciliğini elde ettik” dedi.
Daha sonra kısa bir açıklamada bulunan Vali Hakan Yusuf Güner; “İş Kur Müdürümüz bize birincilik sözü verdi ve Afyonkarahisar’ın medar-ı iftiharı oldu. İlimizi İŞKUR Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar kapsamında Türkiye birincisi yaptı. Tebrik ediyoruz ve diğer müdürlerimizden de birincilikler bekliyoruz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme