İŞKUR, okulları ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Ahmet Karakaya ve İş ve Meslek Danışmanı Ömer Demiralay tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı özel ve mesleki teknik eğitim kurumları ziyaret edildi. Kurumlara İŞKUR teşvikleri ve İşbaşı Eğitim Programları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.Öğrencilere yönelik hizmetler çerçevesinde bireysel ve grup görüşmelerinin yapıldığını anlatan Ahmet Karakaya, ortaöğretim öğrencilerimin de [&hellip]

Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Ahmet Karakaya ve İş ve Meslek Danışmanı Ömer Demiralay tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı özel ve mesleki teknik eğitim kurumları ziyaret edildi. Kurumlara İŞKUR teşvikleri ve İşbaşı Eğitim Programları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Öğrencilere yönelik hizmetler çerçevesinde bireysel ve grup görüşmelerinin yapıldığını anlatan Ahmet Karakaya, ortaöğretim öğrencilerimin de meslek seçme aşamasında kuruma müracaat ederek iş ve meslek danışmanlarınca uygulanan mesleki yönetim bataryasından meslek seçme ve karar sürecinde destek alabilecekleri konusunda da bilgilendirmelerde bulundu.

Bakmadan Geçme