'İŞKUR'dan Kötü Kokular Geliyor'

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 'İŞKUR'dan kötü kokular geliyor. Sayın Valimizden konuyu araştırmasını rica ediyorum.' dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İŞKUR’un özel politikalar kapsamında yapılan başvurularda keyfi davranıldığını ileri sürdü.

Mısırlıoğlu, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Sayın Valim İŞKUR’dan kötü kokular geliyor. Sizden özellikle bu konuyu araştırmanızı rica ediyorum. Hemen her ilçeden bu hususta ihbarlar alıyoruz. Netlik kazandıkça konu hakkında kamuoyuna açıklamalar yapacağım. Ama şimdilik Başmakçı ilçemizdeki olayı paylaşıyorum. Başmakçı'da İŞKUR’a yapılan toplam 63 başvurudan 56’sı kuraya dahil ediliyor. Yedisi ise kura listesine alınmadan başvuru listesinden isimleri hiçbir açıklama yapılmadan siliniyor. Sayın İŞKUR Müdürüm size de bu vesile ile sesleniyorum. İşe alınacakların listesinin AKP’den gönderildiği ifade ediliyor. Ne hikmetse her yıl AKP Başmakçı Kadın Kolları Başkanı kurada aynı okulda görevlendirilecek şekilde çıkıyor.’

Bakmadan Geçme