• Haberler
  • Genel
  • İşitme Engelliler futbol şenliğinde buluşuyor

İşitme Engelliler futbol şenliğinde buluşuyor

Engelliler Haftası nedeniyle Afyon İşitme Engelliler Okulu ve Özel Rehabilitasyon Merkezleri’ndeki engelli öğrencileri bugün yapılacak olan futbol şöleninde bir araya gelecekler. Engelliler Haftası 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanıyor. Afyon İl Futbol Koordinatörlüğü ve Lig Heyeti bu haftaya özel bir program hazırladı. Futbol Koordinatörlüğü’nün önerisiyle Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Futbol Federasyonu, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü [&hellip]

İşitme Engelliler futbol şenliğinde buluşuyor

Engelliler Haftası nedeniyle Afyon İşitme Engelliler Okulu ve Özel Rehabilitasyon Merkezleri’ndeki engelli öğrencileri bugün yapılacak olan futbol şöleninde bir araya gelecekler.

Engelliler Haftası 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanıyor. Afyon İl Futbol Koordinatörlüğü ve Lig Heyeti bu haftaya özel bir program hazırladı. Futbol Koordinatörlüğü’nün önerisiyle Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Futbol Federasyonu, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik Spor İl Müdürlüğü Özel Sporcular İl Temsilciliği ile İşitme Engelliler İl Temsilciliği iş birliğiyle bugün Atatürk Stadyumu’nda İşitme Engelliler Futbol Şenliği yapılacak. Saat 10.00’da Atatürk Spor Tesisleri’nde yapılacak organizasyonda Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Jimnastik Kulübü öğrencileri de bir gösteri yapacak. Şenliğe Afyon İşitme Engelliler Okulu ve Özel Rehabilitasyon Merkezleri’ndeki engelli öğrenciler de katılacak.

Bakmadan Geçme