• Haberler
  • Genel
  • 'Isınma Başarıyla Sağlanıyor, Teknik Arızalara Hızlı Müdahale Ediliyor

'Isınma Başarıyla Sağlanıyor, Teknik Arızalara Hızlı Müdahale Ediliyor

AFJET A.Ş'den yeni sezonda sorunsuz ısınma talep eden bir aboneye şirketten yanıt geldi.

Sosyal medyada bir AFJET abonesinin ana hatta gerekli bakımın yapılarak bu kış sezonunda mağdur olmama temennisine AFJET'ten yanıt gecikmedi.

“ZAMLI FATURAYI ÖDÜYORSAK ISINMAK EN DOĞAL HAKKIMIZ”

AFJET Abonesi paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili AFJET yetkilileri; Isınma sistemlerinin devreye girmesine sayılı günler kala hatlarınızda gerekli tüm bakımlar tarafınızca inşallah halledilmiştir. Zira geçen sene yaşadığımız mağduriyetin bu sene de tekrarlanmaması tek temennimizdir. Fahiş fatura zamlarına itiraz edemeyip kuzu kuzu ödüyorsak, ısınmadan da sorunsuzca yararlanmak en doğal hakkımız diye düşünüyoruz.” 

“JEOTERMAL ISINMA BAŞARI İLE SAĞLANIYOR”

AFJET A.Ş’den gelen yanıtta şunlar kaydedildi: “17x17 kilometre olmak üzere ülkemizin en uzun jeotermal ısıtma hattına ve 9x9 kilometre olmak üzere en uzun termal turizm hattına sahibiz. Afyonkarahisar’a yaklaşık 30 yıldır hizmet veren AFJET A.Ş. şehrin yüzde 25’ine denk gelen toplam 30 bin eşdeğerli konutu ısıtmaktadır. Aynı zamanda termal oteller, resmi kurumlar, ticari işletmeler, 367 bin metrekare jeotermal teknolojik seranın ısıtması ile üniversite kampüslerinin ısıtıldığı, toplamda 3 milyon metrekare kapalı alanın jeotermal ısı ile ısıtılmasının başarı ile sağlamaktadır. Son 2,5 yıldır ısıtma sistemimizde yapılan teknik alt yapı iyileştirme ve yeni yatırımlar sayesinde, artık sistemde sıcak su yetersizliğinden kaynaklı herhangi bir ısıtma sorunu yaşanmamaktadır. Geçtiğimiz ısıtma döneminde de bu durum net olarak görülmüştür. Bunun yanında, sürekli çalışan bir sistem olan mekanik ısıtma sistemlerinde işin doğası gereği oluşan ya da oluşabilecek alt yapı sistemindeki teknik arızalara da AFJET A.Ş. olarak hızlı bir şekilde müdahale edilmektedir. Vatandaşlarımızın her zaman en iyi, kaliteli ve uygun hizmeti alması için çalışmaya devam edeceğiz. AFJET’li günler diliyoruz.”

Bakmadan Geçme