• Haberler
  • Genel
  • İşimiz Play-Off’lara kaldı – Kocatepe Gazetesi

İşimiz Play-Off’lara kaldı – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig İkinci Grup’un son haftasında Afyonkarahisarspor, Altınorduspor’a 3-1 yenilerek şampiyonluk şansını kaybetti. Mor-beyazlılar Play-Off’larda yine Altınorduspor’la karşı karşıya gelecek Üçüncü Lig 2. Grup'ta Afyonkarahisarspor, İzmir'e şampiyonluk hesapları yaparak gitmişti. Mor-beyazlılar mutlak galibiyet almak için çıktıkları Altınorduspor maçında 3 puan bıraktı. Afyonkarahisarspor, bu sonuçla ligi ikinci sırada tamamladı ve Play-Off’larda mücadele etme hakkı [&hellip]

İşimiz Play-Off'lara kaldı

Spor Toto 3. Lig İkinci Grup’un son haftasında Afyonkarahisarspor, Altınorduspor’a 3-1 yenilerek şampiyonluk şansını kaybetti. Mor-beyazlılar Play-Off’larda yine Altınorduspor’la karşı karşıya gelecek

Üçüncü Lig 2. Grup’ta Afyonkarahisarspor, İzmir’e şampiyonluk hesapları yaparak gitmişti. Mor-beyazlılar mutlak galibiyet almak için çıktıkları Altınorduspor maçında 3 puan bıraktı. Afyonkarahisarspor, bu sonuçla ligi ikinci sırada tamamladı ve Play-Off’larda mücadele etme hakkı kazandı. Afyonkarahisarspor, Altınorduspor deplasmanında ne istediği oyunu oynayabildi ne de istediği sonuca ulaşabildi. Şimşek, mutlak üç puan için gittiği Altınordu deplasmanından eli boş döndü. Şampiyonluk hesapları yapan Haşigo, Altınordu karşısında mağlup olması ve Kırklarelispor’un da Orhangazispor’u yenmesiyle şampiyonluk umutları sona erdi. Afyonkarahisarspor, son hafta alınan sonuçlarla ligi ikinci sırada tamamladı ve Play-Off’larda şansını deneyecek. Haşigo, Play-Off’larda da Altınorduspor’la karşı karşıya gelecek.

Afyon’u penaltılar yaktı

Afyonkarahisarspor, Altınorduspor karşısında Ali ile 1-0 üstünlüğü yakaladı ancak, ardı ardına penaltı kazanan Altınorduspor maçı kazanmayı başardı

21. dakikada Berkay ceza sahası dışından sert vurdu, Mert ayak koyarak topu ağlara yolladı. Ancak hakem Suat Arslanboğa ofsayt gerekçesiyle golü geçerli saymadı.
48. dakikada Afyon atağında Salih sağ kanattan ortaladı, ceza sahası içinde Hüsnü topu Ali’ye indirdi. Ali de ağları havalandırdı: 0-1.
60. dakikada Afyokarahisarspor’un defans oyuncusu Kerem ceza sahası içinde Mert’i düşürünce hakem Suat Arslanboğa penaltı noktasını gösterdi. Atışı Mehmet Önkuzu gole çevirdi: 1-1.
79. dakikada Mehmet Önkuzu sağdan ortaladı, Serdar kafayı çaktı: 2-1.
82. dakikada İbrahim ceza sahası içinde Mehmet Önkuzu’ya kafa attı. İbrahim kırmızı kartla oyun dışı kalırken, kazanılan penaltıyı Berkay gole çevirdi: 3-1.
90+5. dakikada Berkay’a sert müdahalede bulunan Ersin direkt kırmızı kart gördü.

Rakip yine Altınordu

Spor Toto 3.Lig’de 2010-2011 sezonu bugün oynanan 34. hafta karşılaşmaları ile sona erdi. Bu yıl ilk kez 18’er takmlı 3 gruptan oluşan Spor Toto 3.Lig’de gruplarını lider olarak tamamlayan Tepecikspor, Kırklarelispor ve Gaziosmanpaşa, Spor Toto 2.Lig’e yükseldi.
Gruplarında 2.,3., 4. ve 5.sırayı alan Bursa Nilüferspor, Nazilli Belediyespor, Lüleburgazspor, Ünyespor, Afyonkarahisarspor, Gümüşhanespor, Darıca Gençlerbirliği, Altınordu, Beylerbeyi, Sancaktepe Belediyespor, Diyarbakır B.Ş. Diskispor ve Denizli Belediyespor olarak toplam 12 takım play-off maçları oynayacak.
Play-off maçları 23 Mayıs’ta başlayacak
Spor Toto 2. Lig’e yükselecek son 3 takım 23-28 Mayıs tarihleri arasında oynanacak play-off maçları sonucunda belli olacak. Play-off’ta 1.Grubun ikincisi Bursa Nilüferspor ile aynı grubun beşincisi Ünyespor ile, bu grubun üçüncüsü Nazilli Belediyespor, grup dördüncüsü Lüleburgazspor ile, 2.Grup ikincisi Afyonkarahisarspor ile 2.Grubu beşinci sırada tamamlayan Altınordu, bu grubun üçüncüsü Gümüşhanespor ile grup dördüncüsü Darıca Gençlerbirliği ile, ve 3.Grup ikincisi Beylerbeyi ile aynı grup beşincisi Denizli Belediyespor, bu grubun üçüncüsü Sancaktepe Belediyespor grup dördüncüsü Diyarbakır B.Ş. Diskispor ile tek maçlık eleminasyon sisteminde karşılaşacak.
Play-Off karşılaşmalarında eşleşen takımlar şöyle:
Bursa Nilüferspor- Ünyespor
Nazilli Belediyespor-Lüleburgazspor
Afyonkarahisarspor-Altınordu
Gümüşhanespor-Darıca Gençlerbirliği
Beylerbeyi- Denizli Belediyespor
Sancaktepe Belediyespor- Diyarbakır B.Ş. Diskispor
Bu maçları kazanan takımlar yine tek maç üzerinden eşleşecek ve bu maçı kazanarak finale yükselen 3 takım Spor Toto 2.Lig’e yükselecek. Böylece toplam 6 takım, 2011-2012 sezonu için Spor Toto 2. Lig’e yükselmiş olacak.

Bakmadan Geçme