“İsim benzerliği var” – Kocatepe Gazetesi

Tınaztepe Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karakol, kamuoyuna ilan edilen vergi borçluları ile ilgili açıklamada bulundu.Tınaztepe Vergi Dairesi tarafından vergi borçlularına tebligat amacıyla yapılan gazete ilanında “Ahmet Karakol” isminin de yer aldığına dikkat çeken Tınaztepe Şirketler Gurubu Başkanı Ahmet Karakol, “Malum olduğu üzere ailemiz geniş bir ailedir. Bu nedenle zaman zaman isim karışıklıkları yaşanabilmektedir. [&hellip]

Tınaztepe Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karakol, kamuoyuna ilan edilen vergi borçluları ile ilgili açıklamada bulundu.
Tınaztepe Vergi Dairesi tarafından vergi borçlularına tebligat amacıyla yapılan gazete ilanında “Ahmet Karakol” isminin de yer aldığına dikkat çeken Tınaztepe Şirketler Gurubu Başkanı Ahmet Karakol, “Malum olduğu üzere ailemiz geniş bir ailedir. Bu nedenle zaman zaman isim karışıklıkları yaşanabilmektedir. Bu tür isim karışıklıkları ticareten bize de zarar veribiliyor. Tınaztepe Vergi Dairesi’nin borçluları arasında yer alan Ahmet Karakol ben değil, amcaoğlumuz Şükrü oğlu Ahmet Karakol’dur. Ben Mucip oğlu Ahmet Karakol’um. Tınaztepe Şirketler Gurubu ve şahsımın herhangibir vergi borcu bulunmamaktadır.” dedi.
Konuyla ilgili olarak Defterdarlık nezdinde yapılan araştırmada Tınaztepe Şirketler Gurubu Başkanı Ahmet Karakol’un beyanlarının doğru olduğu teyid edildi.

Bakmadan Geçme