• Haberler
  • Genel
  • Işıklarspor’da ligden çekildi – Kocatepe Gazetesi

Işıklarspor’da ligden çekildi – Kocatepe Gazetesi

Işıklar Belediyespor yöneticileri dün Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na gönderdikleri dilekçe ile maddi imkansızlıkları gerekçe göstererek ligden çekildiklerini açıkladılar. İkinci Amatör Küme’de mücadele eden Işıklar Belediyespor, dün itibariyle ligden çekildiğini açıkladı. Bu sezon A grubunda mücadele eden ve oynadığı 8 maçta topladığı 4 puanla haftaya son sırada giren Işıklar Belediyespor’un bundan sonra ligde kalan maçlarına çıkmayacakları [&hellip]

Işıklarspor'da ligden çekildi

Işıklar Belediyespor yöneticileri dün Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na gönderdikleri dilekçe ile maddi imkansızlıkları gerekçe göstererek ligden çekildiklerini açıkladılar.

İkinci Amatör Küme’de mücadele eden Işıklar Belediyespor, dün itibariyle ligden çekildiğini açıkladı. Bu sezon A grubunda mücadele eden ve oynadığı 8 maçta topladığı 4 puanla haftaya son sırada giren Işıklar Belediyespor’un bundan sonra ligde kalan maçlarına çıkmayacakları belirtildi. Işıklar Belediyespor yönetiminin dün Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bir dilekçe göndererek maddi imkansızlıklar nedeniyle ligde kalan maçlara çıkamayacaklarını bildirdiler. Bu nedenle A grubunda son 5 maça çıkmayacak olan Işıklar Belediyespor’un ligden çekilmesi nedeniyle amatörlerde lige erken veda eden takım sayısı da üçe çıktı. Işıklar Belediyespor’un ligden çekilmesinin ardından A grubunda mücadele 6 takım arasında devam edecek.

Bakmadan Geçme