• Haberler
  • Gündem
  • Işıklar'da Kur'an Kursu'nu tamamlayan öğrencilere özel program

Işıklar'da Kur'an Kursu'nu tamamlayan öğrencilere özel program

Son yıllarda şiddet olayları ve olumsuzluklarla gündeme gelen Işıklar Beldesi'nde eğitimin her alanında çalışmalara ağırlık veriliyor.

Çocukların okul ve derslerindeki çalışmalarının yanı sıra manevi duygularının gelişmesi amacıyla Işıklar Beldesi’nde ortaya konan çabalar takdir topluyor. Işıklar Beldesi’nin Merkez Camii’nde yaz Kur’an Kursu’na katılan 85 öğrencinin kursu tamamlamaları nedeniyle cami bahçesinde kapanış töreni düzenlendi.

Işıklar Merkez Camii görevlisi Muhammet Fatih Arslan tarafından gerçekleştirilen organizasyonda Kur’an Kursu’nu tamamlayan çocuklara yemek ikramında bulunulurken, akşam namazı sonrasında ilahi grubunun eşliğinde pasta, meyve suyu ve çerez ikramı ile program devam etti. Afyonkarahisar İl Vaizi Ebubekir Çetiner’in kapanış duası ile program sona erdi.

Işıklar Merkez Camii’ndeki Yaz Kur’an Kursu’na katılan öğrencilerden 22 öğrenciye Cami görevlisi Muhammet Fatih Arslan tarafından temel hafızlık eğitimi verildikten sonra bu öğrencilerin Hafızlık Kur’an Kursları’na yönlendirildikleri öğrenildi.

Bakmadan Geçme