• Haberler
  • Spor
  • 'İşi olan işini, dükkanı olan dükkanını bırakıp maça gelsin'

'İşi olan işini, dükkanı olan dükkanını bırakıp maça gelsin'

Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynayacakları maçın hayati önem taşıdığını aktaran Bolvadin Belediyespor Teknik Direktör Ünsal Yaşar, Bolvadin halkına seslenerek, 'Bu maçta ev sahibi takım olmanın avantajını yaşamak istiyoruz. Onun için de inanılmaz derecede desteğe ihtiyacımız var. O gün işi olan işini, dükkanı olan dükkanını bırakıp maça gelmelerini istiyoruz. Çok büyük bir kalabalık içerisinde bu maçı oynamamız [&hellip]

Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynayacakları maçın hayati önem taşıdığını aktaran Bolvadin Belediyespor Teknik Direktör Ünsal Yaşar, Bolvadin halkına seslenerek, “Bu maçta ev sahibi takım olmanın avantajını yaşamak istiyoruz. Onun için de inanılmaz derecede desteğe ihtiyacımız var. O gün işi olan işini, dükkanı olan dükkanını bırakıp maça gelmelerini istiyoruz. Çok büyük bir kalabalık içerisinde bu maçı oynamamız gerekiyor” dedi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Bolvadin Belediyespor, ligin 15. haftasında kendi evinde ağırlayacağı Ayvalıkgücü Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Ünsal Yaşar maçın önemini hatırlatarak tüm Bolvadin halkını ve taraftarları maça davet etti.
Geçen hafta zorlu Salihli Belediyespor deplasmanından beraberlikle dönerek 1 puanı hanesine yazdıran Bolvadin Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor maçını kazanmak istiyor. Teknik Adam Yaşar yönetiminde antrenmanlarına devam eden Bolvadin Belediye, teknik ve taktik çalışmalara da devam ediyor.
“BU MAÇTA EV SAHİBİ OLMANIN AVANTAJINI YAŞAMAK İSTİYORUZ”
Takıma destek çağırısında bulanan Bolvadin Belediyespor Teknik Direktörü Ünsal Yaşar, Ayvalıkgücü Belediyespor maçının önemine değinerek tüm taraftarları stadyuma davet etti. Sezonun en önemli maçlarından birini oynayacaklarının altını çizen Yaşar, “Önemli bir rakiple oynayacağız. Devre arası önemli bir yapılanmaya gittik, teknik ekiple taraftarımızla kucaklaştık ama devre arası transfer olan futbolcularımızın da bu hafta taraftarımızla kucaklaşmasını istiyoruz. Taraftarımız da yeni oyuncularımızı merak ediyor o anlamda taraftarımızın desteği bizim için çok önemli bu hafta. Son 3 maçımızı deplasmanda oynadık. Salihli maçını güzel atlattık, hem iyi bir oyunla hem de puanla atlattık. Ben, daha ligin heyecanın yeni başladığını söyleyerek taraftarlarımızı maça çağırıyorum. Pazar günü Bolvadin Belediyespor, önemli maçlarından bir tanesine çıkacak. Bu maçta ev sahibi takım olmanın avantajını yaşamak istiyoruz. Onun için de inanılmaz derecede desteğe ihtiyacımız var. O gün işi olan işini, dükkanı olan dükkanını bırakıp maça gelmelerini bekliyoruz. Çok büyük bir kalabalık içerisinde bu maçı oynamamız gerekiyor. Biz bu maçı kazandığımız takdirde üst sıraları tırmanma imkanına ve kendimize yeni hedefler belirleme şansına sahip olacağız. Onun için de desteğe her zamandan fazla ihtiyacımız var. Bolvadin’de olan herkesi bu maçta görmek istiyorum. Çünkü 2 haftadır iyi oynayan, pozisyonlara giren, bir takımımız var. Bu takıma destek vermek Bolvadin halkına yakışacaktır. İyi futbol oynamaya başladık. Bu futbolu desteklemeye gelip galibiyeti sağlasınlar.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme