• Haberler
  • Gündem
  • “İşçilerimizin her zaman yanındayız” – Kocatepe Gazetesi

“İşçilerimizin her zaman yanındayız” – Kocatepe Gazetesi

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı açkılamada birlik ve beraberlik mesajı veren Vali Mustafa Tutulmaz, emekçinin alnının terinin kurumadan hakkının verilmesi gerektiğini ifade ederek, 𔄙 Mayıs ülke kalkınmasına ve ekonominin gelişmesine, emeğini alın teriyle birleştirerek katkı sağlayan, gayret sarf eden bütün işçi ve emekçi kardeşlerimizin dostluk, birlik ve beraberlik simgesi olarak kutladıkları yegâne [&hellip]

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı açkılamada birlik ve beraberlik mesajı veren Vali Mustafa Tutulmaz, emekçinin alnının terinin kurumadan hakkının verilmesi gerektiğini ifade ederek, “1 Mayıs; ülke kalkınmasına ve ekonominin gelişmesine, emeğini alın teriyle birleştirerek katkı sağlayan, gayret sarf eden bütün işçi ve emekçi kardeşlerimizin dostluk, birlik ve beraberlik simgesi olarak kutladıkları yegâne bayramdır. Her yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, daha iyi bir gelecek için ter akıtan, sosyal ve ekonomik gelişmemizin temel gücü olan işçi ve emekçilerimize bir vefa günü olarak kutlanmaktadır. Bizler işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine inanan bir kültüre sahip bireyleriz. Bu kapsamda işçilerimizin haklarının gözetilip korunması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi hususlarında gerek devletimiz, gerekse sivil toplum kuruluşlarımızca çok önemli çalışmalar yürütülmüş, yasal düzenlemeler yapılmıştır.” dedi.
“GÜZEL OLAN HER ŞEY BÜYÜK EMEKLER SONUCUNDA ORTALA ÇIKAR”
Tutulmaz açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:
“Dünyada güzel olan her şey büyük emekler neticesinde ortaya çıkıyor. İşçilerimizin aşkla şevkle çalışmalarıyla inanıyorum ki şehrimiz de ülkemiz de daha modern bir görünüme kavuşacak, devletimiz daha güçlü bir yapıya ulaşacaktır. Bizler sadece 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde değil her zaman işçilerimizin yanlarında bulunmaya, onların en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz. Emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, ülkemizin büyümesinde ve kalkınmasında önemli rol oynayan tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor, çalışma hayatlarında sağlık, başarı ve huzur dolu günler diliyorum.”

Bakmadan Geçme