• Haberler
  • Genel
  • 'İşçilerimizi başımızın tacı bildik' – Kocatepe Gazetesi

'İşçilerimizi başımızın tacı bildik' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, işçilerin alın terleri kurumadan haklarını teslim ettiğini söyledi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Hayvan Barınağı, Devlet Parkı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Asfalt Şantiyesi, YÜNTAŞ Fabrikaları ve İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ni ziyaret etti. Çoban, 'Ama şimdi bir araca ihtiyacımız olduğu zaman hiç bekletmeden alıyoruz. Belediyemiz çok [&hellip]

“İşçilerimizi başımızın tacı bildik”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, işçilerin alın terleri kurumadan haklarını teslim ettiğini söyledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Hayvan Barınağı, Devlet Parkı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Asfalt Şantiyesi, YÜNTAŞ Fabrikaları ve İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’ni ziyaret etti. Çoban, “Ama şimdi bir araca ihtiyacımız olduğu zaman hiç bekletmeden alıyoruz. Belediyemiz çok ciddi güçlendi. Ben göreve geldiğimde kasamız eksideydi, biz artıya geçirdik. Bunun nedeni ise uyumdur. İnanın ben göreve geldiğimde kadrolu çalışanların bile alacağı vardı. Şimdi bir işçimiz emekliye ayrılacağı zaman hemen o gün parasını ödüyoruz. Şimdi de taşeron işçilerle ilgili Meclis’te bir yasa var. Artık taşeron işçiye haklarını devlet kendi verecek. Biz işçilerimizi başımızın tacı bildik, alınların teri kurumadan haklarını verdik” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)
KAYMAK ÜRETİM TESİSİ KURULACAK
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban seçim ziyaretleri kapsamında Bayatçık, Küçükçobanlar ve İstiklal Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaretlerinde konuşan Çoban, “Ben her şeye evet diyemem ve yapamayacağım bir şeyin sözünü veremem” dedi.
Çoban, kaymak üretim tesisi kurmak istediklerini söyledi. Çoban, şöyle konuştu: “Tarım il müdürlüğünün izin vereceği bir şekilde kaymak üretim tesisini kurup biz teslim edeceğiz inşallah. 2003 Türkiye’siyle ekonomide, eğitimde, sağlıkta hangi alana bakarsanız bakın şimdiki ile bir mi? Ülkemizin petrol, mazot ve akaryakıtı ithal ediyoruz. AK Parti iktidara geldiği dönem bir varil petrol 25 dolar, mazot ise 1,5 liraydı. Bugün petrol varili ise 130 dolar mazot ise 4,5 liradır. Çiftçi desteği ise 1’den 10’na yükseldi. Geçmişe göre her şey daha iyidir. Bize mahalle olarak bağlanan köylere bizler almaya değil vermeye geliyoruz. Ben her şeye evet diyemem ve yapamayacağım bir şeyin sözünü veremem.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme