• Haberler
  • Genel
  • İşçi emeklilerinde bayrak değişimi – Kocatepe Gazetesi

İşçi emeklilerinde bayrak değişimi – Kocatepe Gazetesi

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seçime tek liste halinde giren Selahattin Körlek, derneğin yeni başkanı seçildi Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nin 3'ncü Olağan Genel Kurulu dernek binasında gerçekleştirildi. Genel Kurula Derneğin Genel Başkanı Satılmış Çalışkan'da katıldı. Afyonkarahisar'da 5 yıldır faaliyet gösterdiklerini ve bin [&hellip]

İşçi emeklilerinde bayrak değişimi

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seçime tek liste halinde giren Selahattin Körlek, derneğin yeni başkanı seçildi

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin 3’ncü Olağan Genel Kurulu dernek binasında gerçekleştirildi. Genel Kurula Derneğin Genel Başkanı Satılmış Çalışkan’da katıldı. Afyonkarahisar’da 5 yıldır faaliyet gösterdiklerini ve bin 27 üyelerinin bulunduğunu anlatan Derneğin eski Başkanı Hüseyin Güre, “Bayrağı teslim ettik. İki dönemdir başkanlık görevini yürütüyordum. Faal olarak dernek çalışmalarına devam edeceğim. Bilgi ve birikimimle yeni yönetimin her zaman yanındayım” diye konuştu. Seçime tek liste halinde giren ve derneğin yeni başkanı seçilen Selahattin Körlek ise, teslim aldıkları bayrağı daha ileriye taşıyacaklarını ifade etti.
“Emeklilere ithal kömür”
Genel Kurula katılan Derneğin Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, en büyük sorunları olan maaş durumunu Başbakan Erdoğan’a aktardıklarını söyleyerek, “Ancak orada kaldı. Mücadelemiz devam ediyor. İşçi emeklilerinin hizmet ve prime dayalı intibak yasası çıkartmak için çalışmalarımız sürüyor. İşçi emeklilerimizin kışlık yakacak ihtiyacı olan kredili ithal kömür fiyatının görüşmeleri firmalarla başladı. Emeklilerimize piyasanın altında daha ucuz ve kaliteli kömür vereceğiz. Emeklilerimiz bütün sorunları için şubemize gelebilirler. Şube kanalıyla Genel Merkez sorunları çözmek için her türlü çalışmayı yapar” dedi.
“200 bin üyemiz var”
Türkiye geneli toplam 200 bin üyelerinin olduğunu ve 63 şubelerinin bulunduğunu aktaran Çalışkan açıklamasında şunları söyledi, “Derneğimize olan katılımlar her yıl giderek artmaktadır. Kamuoyunda çıkan her söze itibar edilmesin. Doğru bilgi için şubemize gelin. Şubemizden her türlü öneri ve görüş verilmektedir.” Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu, Başkan Selahattin Körlek, Fehmi Şepik, Yusuf Poyraz, Mehmet Aygün ve Nurettin Toy.

Bakmadan Geçme