• Haberler
  • Genel
  • 'İşçi çalıştıran her işadamı değerlidir'

'İşçi çalıştıran her işadamı değerlidir'

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, işçi çalıştıran her işadamının değerli olduğunu söyledi MÜSİAD Afyonkarahisar Temsilcisi Ahmet Neoldum ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş'ı makamında ziyaret etti.Ziyarette Afyonkarahisar'da yapacakları faaliyetleri anlatan MÜSİAD İl Temsilcisi Ahmet Neoldum her zaman Afyonkarahisar'ın ekonomisinin büyümesi için seçilmiş siyasilerle istişare edeceklerini belirtti.Ziyarette konuşan CHP Afyonkarahisar Milletvekili [&hellip]

“İşçi çalıştıran her işadamı değerlidir”

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, işçi çalıştıran her işadamının değerli olduğunu söyledi

MÜSİAD Afyonkarahisar Temsilcisi Ahmet Neoldum ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Afyonkarahisar’da yapacakları faaliyetleri anlatan MÜSİAD İl Temsilcisi Ahmet Neoldum; her zaman Afyonkarahisar’ın ekonomisinin büyümesi için seçilmiş siyasilerle istişare edeceklerini belirtti.
Ziyarette konuşan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, “Afyonkarahisar’a yapılacak yatırımlarda her türlü desteği vermeye hazırım. Benim için bir işçi çalıştıran her iş adamı değerlidir. Afyonkarahisar’ın bir çok sorunu var. Bu sorunların çözümü birlik ve beraberlikten geçer. Her zaman sizlere kapı ve gönlüm açıktır.Temsilcilik olarak yeni faaliyete başlamanızdan dolayı kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme