Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsce’nin şampiyonluğu tescillendi

Süper Amatör Lig’de en

Süper Amatör Lig’de en yüksek puana sahip olan İscehisarspor Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) terfi etti. BAL’da yeni sezonda İscehisarspor’un yanı sıra Sandıklıspor ve Bolvadin Belediyespor da yer alacak

 

 

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig’de 21 hafta sonunda 48 puan toplayan İscehisarspor, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) kararı ile BAL’a terfi etti.
Afyonkarahisar gelecek sezon 3 takımla BAL’da temsil edilecek. 2020-21 sezonunda Sandıklıspor, Bolvadin Belediyespor ve İscehisarspor’un yer alacağı BAL’da lig sıralamasında üçüncü olan takım direkt olarak BAL’a veda edecek. Örneğin Sandıklıspor 2., Bolvadinspor 3. ve İscehisarspor 4. sırada ligi tamamlarsa İscehisarspor BAL’a direkt olarak veda edecek. BAL’daki 3 takımdan birinin şampiyon olarak 3. Lige terfi etmesi halinde 3. takım Süper Amatör Lig’den gelecek şampiyon ile Play-Aut maçına çıkacak.
BAL ve Süper Amatör Lig ile ilgili olarak Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“2019-2020 Futbol sezonu BAL Statüsündeki hükümlere uygun olarak BAL takımları ile baraj müsabakası oynama hakkı elde eden süper Amatör Lig takımları arasında baraj maçı oynanmayacaktır. BAL takımları BAL’da kalmaya devam edecek ve Süper Amatör Lig lideri de BAL’a yükselecektir. Buna göre 2020-2021 futbol sezonunda Sandıklıspor ve Bolvadin Belediyespor ile birlikte İscehisarspor da ilimizi BAL ‘da temsil edecektir. TFF yönetim kurulu ve İl Tertip Komitesi kararları doğrultusunda Süper Amatör Ligde ligden çekilen Seydiler Gençlikspor dışındaki hiçbir takım 1. Amatör lige düşmeyecektir.” >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi