İsce'nin maçından gol sesi çıkmadı

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden İscehisarspor kendi sahasında Ankara temsilcisi Pursaklar Belediyespor'u konuk etti. Dün Atatürk Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayan maçta iki ekip de aradığı golü bulamadı. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçta gol sesi çıkmazken İscehisarspor'a yeni takviye edilen oyuncuların faydalı olduğu görüldü. İscehisar'da forma şansı bulamayan oyuncuların da olduğu gözlendi. Birçok oyuncunun [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İscehisarspor kendi sahasında Ankara temsilcisi Pursaklar Belediyespor’u konuk etti. Dün Atatürk Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayan maçta iki ekip de aradığı golü bulamadı. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçta gol sesi çıkmazken İscehisarspor’a yeni takviye edilen oyuncuların faydalı olduğu görüldü. İscehisar’da forma şansı bulamayan oyuncuların da olduğu gözlendi. Birçok oyuncunun idman eksikliğinden kadroya giremediğini belirten Teknik Adam Mustafa Keser, bazı oyunculara da kızmış ve kadroya almamış. Bu duruma sakatlığı bulunan oyuncular da eklenince “İscehisarspor’un sahaya çıkan 11’i de başarılı bir sonuç almış” yorumları yapıldı.
İscehisarspor sahasında ağırladığı Pursaklar Belediyespor maçından 0-0’lık beraberlikle ayrılırken 1 puan almayı başardı. Bu maçtan sonra aldığı 1 puanla puanını 21’e yükselten İscehisar ligin 5 sırasında kalmayı başarı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme