• Haberler
  • Spor
  • İscehisarspor transfere hız verdi – Kocatepe Gazetesi

İscehisarspor transfere hız verdi – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İscehisarspor 3 yabancı futbolcu denedi. Kamerunlu forvet mevkisinde oynayan Patric ismindeki oyuncuyla antrenmanlara devam eden İscehisarspor’da iki Malili oyuncu denemesi yapıldı. İdman sonrasında konuşan İscehisarspor Teknik Sorumlusu Mustafa Keser, '3 yabancı futbolcu geldi. 3’ünü de deneme amaçlı antrenmanlara çıkardık. Bu oyuncuların iki Mali’den biri Kamerun’dan geldi. Malili oyuncuların [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İscehisarspor 3 yabancı futbolcu denedi. Kamerunlu forvet mevkisinde oynayan Patric ismindeki oyuncuyla antrenmanlara devam eden İscehisarspor’da iki Malili oyuncu denemesi yapıldı. İdman sonrasında konuşan İscehisarspor Teknik Sorumlusu Mustafa Keser, “3 yabancı futbolcu geldi. 3’ünü de deneme amaçlı antrenmanlara çıkardık. Bu oyuncuların iki Mali’den biri Kamerun’dan geldi. Malili oyuncuların biri stoper mevkisinde diğeri orta saha mevkisinde oynuyor. Bu oyuncuların maliyeti bize fazla gelecekti. Kulübümüzün imkanlarını göz önüne aldık ve Malili oyuncuları gönderme kararı aldık. Kamerunlu olan ve forvet hattında oynayan Patric isimli bu oyuncu ile antrenmanlara devam edeceğiz. Eğer bu oyuncunun lisans işlemlerini tamamlamayı başarırsak oyuncuyu renklerimize bağlayacağız. Kamerunlu forvet Patric, 19 yaşında, atik ve kuvvetli bir forvet. Kamerun’da profesyonel bir takımın alt yapısında oynamış. Bu haftayı bir tamamlayalım önümüzü bir görelim sonrasında da iç transfere bakacağız.” dedi.
“YERLİ TRANSFERE DE ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAKACAĞIZ”
Transferi hızlı bir şekilde tamamlamak istediklerini belirten İscehisarspor Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahman Mercan, “3 yabancı futbolcu ile görüşmelerde bulunduk. Bu oyuncuların ikisinin maliye bize ağır gelecektir. Bizde bu oyuncuların biriyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. En kısa zamanda yerli oyuncu transferine de gireceğiz.” ifadesine yer verdi.
Ligin 13. hafta müsabakalarında Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyespor ile İscehisarspor arasında oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 13.30’da Mustafa Çetinkaya Stad’ında oynanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme