• Haberler
  • Genel
  • İscehisarlılardan Ürün'e açık destek – Kocatepe Gazetesi

İscehisarlılardan Ürün'e açık destek – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil, İscehisar belediye düğün salonunda verilen halkla kaynaşma yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi 'İscehisar için bir fırsat'Yemekte bir konuşma yapan İscehisar eski Belediye Başkanı Kayhan İzmirlioğlu, İscehisar ilçesinin tarihinde bir İscehisarlı'nın iyi bir noktada iktidar partisinden milletvekili adayı olmasının ilk kez yaşandığını söyledi. İzmirlioğlu, 'Bu İscehisar için bir fırsattır. Biz [&hellip]

İscehisarlılardan Ürün’e açık destek

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil, İscehisar belediye düğün salonunda verilen halkla kaynaşma yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi

“İscehisar için bir fırsat”
Yemekte bir konuşma yapan İscehisar eski Belediye Başkanı Kayhan İzmirlioğlu, İscehisar ilçesinin tarihinde bir İscehisarlı’nın iyi bir noktada iktidar partisinden milletvekili adayı olmasının ilk kez yaşandığını söyledi. İzmirlioğlu, “Bu İscehisar için bir fırsattır. Biz bu fırsatı iyi değerlendirmeli ve içimizden çıkan bir kardeşimizi TBMM’ye göndermek için tek yürek olmalıyız” dedi.
İzmirlioğlu, siyasi partilerin Türkiye’nin daha fazla refah seviyesine ulaşmak için bir araç olduğunu belirterek, “İşte bu nedenle ilk kez bir İscehisar evladının TBMM’ye milletvekili olarak gitmesi ihtimalinin bu kadar yüksek olduğu bir ortamda parti farklılıklarını bir kenara itmeli ve hep birlikte hareket etmeliyiz” diye konuştu.
İzmirlioğlu şöyle devam etti:“Biz İscehisarlılar olarak bu seçimde milliyetçi bir tutum takınarak kendi öz evladımız İscehisar’dan çıkarak milletvekili adaylığına kadar yükselmeyi başarmış Halil Ürün’e destek olmalıyız. Farklı partilerden olabiliriz, farklı görüşlere sahip olabiliriz. Ama hepimiz şimdi bir İscehisar milliyetçisi olarak hareket etmeli ve İscehisar’ın öz evladı Halil Ürün’ü parlamentoya taşımak için elimizden gelen her şeyi farklılıklarımızı bir kenara iterek yapmalıyız.”
İşadamı Şuayip Demirel ise konuşmasında ilçenin tarihinde ilk kez bir milletvekili çıkarmaya çok fazla yaklaştığını belirterek, tüm İscehisarlıların görüş farklılıklarını 12 Hazirana kadar bir kenara iterek Ürün’ün milletvekili olması için çalışması için çaba sarf etmeye çağırdı.
Demirel, “Ben şahsen böyle yapacağım. Bunu da tüm İscehisarlılara telkin ve tavsiye ediyorum” dedi.
“İscehisarlılara büyük göre düşüyor”
AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Naci Mermer ise şöyle konuştu:“Gün İscehisarlılar için birlik olmak bir olma günüdür. Ben tüm kalbimle inanıyorum ki Cenab-ı Hak bizlere Milletvekili adayı Halil Ürün’ü, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili olarak görmeyi de nasip edecektir ve tarihinde ilk kez İscehisar’ın bir evladı milletvekili sıfatına kavuşacaktır. Bu anlamda da tüm İscehisarlılara büyük görev düşmektedir.”İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik de “Allah’ımıza şükürler olsun ki bize bu günleri de nasip etti. Ben yemeğe katılarak desteklerini bildiren tüm hemşerilerime en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil Ürün ise İscehisarlıların gerektiğinde bir araya gelmesini bilen insanlar olduğunu belirterek, kendisine verilen destek nedeniyle şükranlarını belirtti.
800’den fazla kişinin katılımıyla gerçekleşen dayanışma yemeğine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil Ürün’ün yanı sıra İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Naci Mermer, İscehisar eski Belediye Başkanı Kayhan İzmiroğlu, İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Metin Mercan, İSMİAD Başkanı Ali Genellioğlu, işadamları Şuayip Demirel, Sahip Uysal, Salih Kılıçarslan, Alparslan Özsarı, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda İscehisarlı vatandaş katıldı.

Bakmadan Geçme