• Haberler
  • Genel
  • İscehisarlı yöneticiler açık kapı bıraktı

İscehisarlı yöneticiler açık kapı bıraktı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın yeni yapılan Spor Kompleksi’nde Afyonkarahisar’ı temsil edecek bir takım için çalışmalarının sürdüğü, bu takımın da İscehisarspor olduğu öğrenildi. İscehisarsporlu yöneticiler de, 'Mantıklı bir birleşme neden olmasın, ancak takımı tamamen verme gibi bir durum şu aşamada söz konusu değil' açıklamasını yaptılar Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın uzunca bir süredir yeni sezonda [&hellip]

İscehisarlı yöneticiler açık kapı bıraktı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın yeni yapılan Spor Kompleksi’nde Afyonkarahisar’ı temsil edecek bir takım için çalışmalarının sürdüğü, bu takımın da İscehisarspor olduğu öğrenildi. İscehisarsporlu yöneticiler de, “Mantıklı bir birleşme neden olmasın, ancak takımı tamamen verme gibi bir durum şu aşamada söz konusu değil” açıklamasını yaptılar

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın uzunca bir süredir yeni sezonda üst liglerde Afyon’u temsil edecek bir takımın oluşturulması için çalışmalar yaptığı biliniyordu. Son olarak Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun bir ödül töreninde yaptığı açıklamayla çalışmalar iyice günyüzüne çıkmaya başladı. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın Afyonkarahisar’a kazandırmayı düşündüğü takımın İscehisarspor olduğu öğrenildi. İscehisarsporlu yöneticiler de böyle bir talebin geldiğini ancak şu aşamada net bir kararı vermediklerini açıkladılar.
“MANTIKLI BİR BİRLEŞME OLABİLİR”
İscehisarspor’un Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Mercan, Kocatepe Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Afyonkarahisar’dan böyle bir teklif geldi doğru. Biz bu konuyu İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik’le görüştük. Bize Afyonkarahisar’dan böyle bir teklif geldiğini söyledi. Bizden direkt takımın istenildiğini söyledi. Biz karşı çıktık. Biz ‘Yönetim olarak göre-vimizin başındayız takımımızı vermeyiz’ dedik. Şu anda görüşme aşamasındayız. Kendi yönetimimizin içerisinde konuyu değerlendiriyoruz. Mantıklı bir birleşme olursa neden olmasın, böyle bir durumda sıcak bakabiliriz. Sonuçta Afyon’u temsil eden bir takımımız yok. İlle birleşmek bizim için de olumlu olabilir. Tabiki bu benim şahsi fikrim. Her iki tarafın da menfaatleri için bence olabilir.”

“Sezonu bayram
öncesinde açacağız”

Yeni sezon öncesi çalışmalar hakkında
bilgiler veren İscehisarspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Mercan, sezon
hazırlıklarını bayram öncesinde
açmayı düşündüklerini açıkladı

İscehisarspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Mercan, sezon hazırlıklarını bayram öncesinde açmayı düşündüklerini açıkladı. Mercan, Türkiye Kupası’na katılma olasılığını da göz önüne alarak sezonu erken açacaklarını dile getirdi. Mercan şöyle konuştu: “Sezonu bayram öncesinde açmayı düğşünüyoruz. Önce hocayla anlaşıp transfer döneminde de transfer lerimizi tamamlayacağız. Türkiye Kupası’na büyük olasılıkla biz gideceğiz. Sezonu erken açmamız lazım” dedi.

“Ahmet Başkurt’tan memnunuz”

İscehisarspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Mercan öncelikle takımı yeni sezonda çalıştıracak antrenör sorununun çözüleceğini ifade etti. Takımı geçen sezonun ikinci yarısında çalıştıran Ahmet Başkurt’la görüşeceklerini dile getiren Mercan, Başkurt’la çalışmak istediklerini kaydetti. Mercan şöyle konuştu: “Hocamızla görüşeceğiz. Şartlar uyarsa Ahmet hocamızla devam etmeyi düşünüyoruz. Biz kendisinden memnunuz.”
Haberler: Ramazan Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme