• Haberler
  • Genel
  • İscehisarlı mermerciler Marble 2011 Fuarı’na hazırlanıyor

İscehisarlı mermerciler Marble 2011 Fuarı’na hazırlanıyor

Mermer ve Mermer ürünleriyle dünyaca ünlü Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesindeki mermerciler, Marble 2011 İzmir 17. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’na hazırlanıyor. 23- 26 Mart 2011 tarihleri arasında İzmir’de açılacak fuara İscehisar’dan 50’nin üzerinde fabrika işletmecisi ile 20 mermer torna atölyecisinin katılması bekleniyor Mermerciler ve İşadamları Derneği (İSMİAD) Başkanı M. Ali Genelioğlu, her yıl mart ayında [&hellip]

İscehisarlı mermerciler Marble 2011 Fuarı'na hazırlanıyor

Mermer ve Mermer ürünleriyle dünyaca ünlü Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesindeki mermerciler, Marble 2011 İzmir 17. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’na hazırlanıyor. 23- 26 Mart 2011 tarihleri arasında İzmir’de açılacak fuara İscehisar’dan 50’nin üzerinde fabrika işletmecisi ile 20 mermer torna atölyecisinin katılması bekleniyor

Mermerciler ve İşadamları Derneği (İSMİAD) Başkanı M. Ali Genelioğlu, her yıl mart ayında İzmir Fuar Alanı’nda düzenlenen Mermer ve Doğaltaş Teknolojileri Fuarı’nın, dünyanın sayılı sektörel organizasyonlarından biri olarak kabul edildiğini söyledi.
Genelioğlu, yerli yabancı yüzlerce firmanın stant açarak katılacağı fuarda İşçehisar’dan birçok firmanın ürünlerini sergileyeceğini ifade etti. 2010 krizinin ardından bu yıl sektörde canlanma beklediklerini söyleyen Genelioğlu, fuarın bu sürece olumlu katkılarının olacağı kanaatini taşıdığını belirtti.
Fuara, fabrika işletmecileri kendi gücüyle katılırken, orta ölçekli mermer torna, işletmecileri İscehisar Belediyesi’nin öncülüğünde kiraladıkları 240 metrekarelik açık alanda ürünlerini sergileyecek.

Bakmadan Geçme