• Haberler
  • Spor
  • İscehisar'dan patlama bekleniyor – Kocatepe Gazetesi

İscehisar'dan patlama bekleniyor – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden İscehisarspor bu hafta kendi sahasında Serik Belediyespor'u konuk edecek. Deplasmanda 7. haftada Serik'e konuk olan İsce rakibi karşısında maçın başında 2-0'lık skorla geriye düşmüştü. İlk yarının son anlarında golü bulan İscehisar soyunma odasına 2-1'lik skorla geride gitti. İkinci yarının son anlarında bir gol daha bulan İscehisarspor maçı 2-2'lik [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İscehisarspor bu hafta kendi sahasında Serik Belediyespor’u konuk edecek. Deplasmanda 7. haftada Serik’e konuk olan İsce rakibi karşısında maçın başında 2-0’lık skorla geriye düşmüştü. İlk yarının son anlarında golü bulan İscehisar soyunma odasına 2-1’lik skorla geride gitti. İkinci yarının son anlarında bir gol daha bulan İscehisarspor maçı 2-2’lik eşitliğe taşımıştı. Maç sonunda skoru çeviremeyen Serik Belediyespor olay çıkarmış ve 3 kırmızı kart görerek maçı 8 kişi tamamlamıştı.
Bu olaylı maçtan sonra Serik Belediyespor ilk yarının son maçında AFJET Afyonspor’a konuk oldu. Bu maçta da AFJET Afyonspor ilk yarıda golü bularak öne geçti. Ardından ikinci yarının başında Jetler bir gol daha buldu. Afyonspor’dan İlhan kırmızı kart görünce Jetler sahada 10 kişi kaldı. İkinci yarının son anlarında iki gol vardı. Serik Belediyespor yüklenirken farkı bire indirmeyi başardı. Sonrasında da Afyonspor uzatmalarda bir gol daha bularak Serik’i 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı.
Serik Belediyespor ikinci yarıda çıktığı 6 maçın 3’ünü beraberlikle tamamladı. Eskişehir Demirspor’u 6-1’le geçen Serik, Muratpaşa’yı da 1-0’la geçti. Ankara deplasmanında Pursaklar Belediye’ye 3-1’lik skorla mağlup oldu. İkinci yarıda 8 puan toplayan Serik Belediye kayıplarda.
Antrenör değişikliğinden sonra göreve gelen Teknik Adam Fatih Uysal bir günlük çalışma sonrasında Yunusemrespor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Bu hafta Serik Belediyespor için çalışmalarını sürdüren Fatihli İsce kazanarak yükselişe geçmek istiyor. Kaybedilen maçlardan ve puanlardan sonra ligi zirvede kapatmak isteyen İscehisarspor, bu haftayı 3 puanla tamamlamak istiyor. Beklenen patlamayı bu hafta yapmak isteyen İsce kazanırsa puanını 26’ya çıkaracak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme