• Haberler
  • Gündem
  • İscehisar’da yollar yenileniyor – Kocatepe Gazetesi

İscehisar’da yollar yenileniyor – Kocatepe Gazetesi

İscehisar’da ki yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Çibik, şu an için harfiyat çalışmalarının devam ettiğini bu çalışmaların bitmesi ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarının bir an önce başlayacağını söyledi.İHALE SÜRESİNDENÖNCE TAMAMLANACAKÇalışmaları planlanan tarihlerden daha evvel bitireceklerini söyleyen Çibik, “Çalışmaları ihale süresinden önce bitirmeyi hedefliyoruz. Sıcak asfalt atılacak olan yollarda trafik kontrollü sağlanıyor çalışmalar tamamlanana [&hellip]

İscehisar’da ki yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Çibik, şu an için harfiyat çalışmalarının devam ettiğini bu çalışmaların bitmesi ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarının bir an önce başlayacağını söyledi.
İHALE SÜRESİNDEN
ÖNCE TAMAMLANACAK
Çalışmaları planlanan tarihlerden daha evvel bitireceklerini söyleyen Çibik, “Çalışmaları ihale süresinden önce bitirmeyi hedefliyoruz. Sıcak asfalt atılacak olan yollarda trafik kontrollü sağlanıyor çalışmalar tamamlanana kadar vatandaşlarımızın dikkatli olmasını rica ediyoruz. Doğalgaz çalışmaları dolayısıyla bozulan yollarımızı yeniden yapıyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme