İscehisar'da yeni Başkan Çibik oldu

İscehisar Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın vefatı sonrası boşalan İscehisar Belediye Başkanlığına dün yapılan Meclis toplantısında AK Parti'li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çibik seçildi Vali irfan Balkanlı- oğlu’nun talimatıyla 22 Mart 2011 tarihinde Belediye Meclis birinci Başkan Vekili Mustafa Çibik'in başkanlığında çağrıya uyan bütün meclis üyeleri 5393 sayılı Belediye Kanununa göre Belediye Meclis Salonunda toplandı. Yapılan [&hellip]

İscehisar’da yeni Başkan Çibik oldu

İscehisar Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın vefatı sonrası boşalan İscehisar Belediye Başkanlığına dün yapılan Meclis toplantısında AK Parti’li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çibik seçildi

Vali irfan Balkanlı- oğlu’nun talimatıyla 22 Mart 2011 tarihinde Belediye Meclis birinci Başkan Vekili Mustafa Çibik’in başkanlığında çağrıya uyan bütün meclis üyeleri 5393 sayılı Belediye Kanununa göre Belediye Meclis Salonunda toplandı. Yapılan toplantıda Belediye Başkanı seçimi için gizli oylamaya geçildi. Oylama neticesinde 11 üyenin tamamının oyunu alan Mustafa Çibik İscehisar’ın yeni belediye başkanı oldu.
“Buruk bir mutluluk yaşıyoruz”
Meclis toplantısının ardından devir teslim merasimine geçildi. Merasime AK Parti İlçe Başkanı Naci Mermer, Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Halil Ürün, Meclis Üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Devir teslimi Meclis üyesi Abdullah Köse’den devir alan ve İscehisar’a layık olmak için elinden geleni yapacağını söyleyen Mustafa Çibik “ Merhum İsmail Bayram’ın acısıyla buruk bir mutluluk yaşıyoruz. İlçemizin gelişmesinin devam etmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Merhum Başkanımız Bayram’ın çalışmalarını da takip ederek her ne kadar onun yerini doldurulmazsa da, onun izinden giderek hiçbir parti ayrımı gözetmeksizin arkadaşlarımızla beraber icraatlarımız kaldığı yerden devam edecek” dedi.
Meclis Üyeliği döneminde Belediye personeli tarafından oldukça sevilen ve saygı toplayan isimlerden birisi olan Mustafa Çibik Başkan seçilmesi personel tarafından da sevinçle karşılandı. Başkanı ilk tebrik edenler Belediye personeli oldu.
Seçim sonrası Başkan Mustafa Çibik’i tebrik eden Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Naci Mermer ile yönetim kurulu üyeleri sonuna kadar Başkan Çibik’in yanında olacaklarını ifade ettiler.
Mustafa Çibik Kimdir?
1970 İscehisar doğumlu olan Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İlk ve ortaöğretimini İscehisar’da lise eğitimini Afyonkarahisar’da tamamladı. 1999 yılından bu yana İscehisar Küçük Sanayi Sitesinde Başkanlık yapan Çibik evli ve 3 çocuk babası 29 Mart 2009 yılında adalet ve kalkınma Partisinden Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Mustafa Çibik, 24 aydır bu görevini sürdürü-yordu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme