• Haberler
  • Gündem
  • İscehisar’da üst geçit yapılıyor – Kocatepe Gazetesi

İscehisar’da üst geçit yapılıyor – Kocatepe Gazetesi

Karot alma ve zemin etüt çalışmalarının tamamlanmasının ardından Viyadük (üst geçit) ve yan duvarların projesi tamamlandı. Toplamda 343 metre Viyadük geçişi, Afyon yönünde 305 metre, Ankara yönünde 316 metre yan duvar yapılacak, viyadük geçişi sayesinde Dörtyol civarındaki araç trafiği rahatlayacağı gibi yıllardır çözülemeyen, can ve mal kaybına neden olan kazalarında önüne geçilmiş olacak.Konuyla ilgili açıklama [&hellip]

Karot alma ve zemin etüt çalışmalarının tamamlanmasının ardından Viyadük (üst geçit) ve yan duvarların projesi tamamlandı. Toplamda 343 metre Viyadük geçişi, Afyon yönünde 305 metre, Ankara yönünde 316 metre yan duvar yapılacak, viyadük geçişi sayesinde Dörtyol civarındaki araç trafiği rahatlayacağı gibi yıllardır çözülemeyen, can ve mal kaybına neden olan kazalarında önüne geçilmiş olacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik; “Daha modern ve daha estetik bir İscehisar adına çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizi geleceğine yönelik proje çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme