• Haberler
  • Gündem
  • İscehisar’da trafik levhaları yenilendi – Kocatepe Gazetesi

İscehisar’da trafik levhaları yenilendi – Kocatepe Gazetesi

İşaretleme çalışmalarının ardından uyarı levhalarının montajına başlayan İscehisar Belediyesi ekiplerince yoğun trafik akışının yaşandığı cadde ve sokaklar ile okulların bulunduğu bölgelere uyarı levhalarının montajı yapıldı.İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, meydana gelebilecek kazalara karşı, sürücülerin ve yayaların güvenliğini sağlayarak oluşacak kaza risklerini ortadan kaldırmak niyetinde olduklarını söyledi. Çibik, herkesi trafik kurallarına uymaya davet etti. (Kocatepe Haber [&hellip]

İşaretleme çalışmalarının ardından uyarı levhalarının montajına başlayan İscehisar Belediyesi ekiplerince yoğun trafik akışının yaşandığı cadde ve sokaklar ile okulların bulunduğu bölgelere uyarı levhalarının montajı yapıldı.
İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, meydana gelebilecek kazalara karşı, sürücülerin ve yayaların güvenliğini sağlayarak oluşacak kaza risklerini ortadan kaldırmak niyetinde olduklarını söyledi. Çibik, herkesi trafik kurallarına uymaya davet etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme