• Haberler
  • Gündem
  • İscehisar’da termal havuz açıldı – Kocatepe Gazetesi

İscehisar’da termal havuz açıldı – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik 'Cenab-ı Allahın nasip etmesi ile sıcak suya kavuştuk. 45 derece termal suyu bu tesisimizde halkımız ile paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah ilçemize bu tesis akabinde,Bay bayan yüzme havuzları yapacağız. Tesisin ilçemize kazandırılmasında  Meclis üyelerimize, Gümüş Mühendislik ve Afjet Genel Müdürlüğü’ne de teşekkür ediyorum. Tesisimiz İscehisarımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.AK [&hellip]

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik; “Cenab-ı Allahın nasip etmesi ile sıcak suya kavuştuk. 45 derece termal suyu bu tesisimizde halkımız ile paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah ilçemize bu tesis akabinde,Bay bayan yüzme havuzları yapacağız. Tesisin ilçemize kazandırılmasında  Meclis üyelerimize, Gümüş Mühendislik ve Afjet Genel Müdürlüğü’ne de teşekkür ediyorum. Tesisimiz İscehisarımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal da termal suyun büyük bir nimet olduğunu belirtti. Özkal, “Allah İscehisar’a da böylesine güzel bir nimet vermiş, insanlar ne kadar da elerinde sıcak su kullansa da Termal suyun şifasını ve güzelliklerini faydalanarak görebilirler” dedi.

Bakmadan Geçme