İscehisar’da 'Taşlar ve Düşler' sergisi açıldı

Dün ve bugün ziyarete açık olan sergi İscehisar ilçesinin Cumhuriyet Meydanı'ndaki Taş Kafede açıldı.“Taşlar ve Düşler” ismili serginin açılış kurdelesini katılımcılar birlikte kestiler. Kursiyerlerin hazırladığı vav motifli tablo Vali Yardımcısı Erhan Günay’a hediye edildi. İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Halk Eğitim Merkezi’nde açılan yıl sonu sergisinde ortaya konulan emek ve çalışma sonuçlarının görüldüğünü söyledi.Törene Vali [&hellip]

Dün ve bugün ziyarete açık olan sergi İscehisar ilçesinin Cumhuriyet Meydanı’ndaki Taş Kafede açıldı.
“Taşlar ve Düşler” ismili serginin açılış kurdelesini katılımcılar birlikte kestiler. Kursiyerlerin hazırladığı vav motifli tablo Vali Yardımcısı Erhan Günay’a hediye edildi. İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Halk Eğitim Merkezi’nde açılan yıl sonu sergisinde ortaya konulan emek ve çalışma sonuçlarının görüldüğünü söyledi.
Törene; Vali Yardımcısı Erhan Günay, İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak, İlçe Garnizon Komutanı İhsan Doray, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Battal Gazi Karabağ, daire amirleri, usta öğreticiler ve kursiyerler katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme