İscehisar'da pedallar sağlık için çevrildi

İscehisar'da ilki düzenlenen 'İscehisar Sağlığa Pedal Çeviriyor' projesine yaklaşık 90 sporcu katıldı İscehisar Kaymakamlığı, İscehisar Belediyesi, İscehisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Bisiklet il Temsilciği işbirliğinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 95'inci yıldönümü münasebetiyle 'İscehisarlılar Sağlığa Pedal Çeviriyor' temalı Bisiklet Yarışması düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu bisiklet yarışlarında renkli görüntüler [&hellip]

İscehisar’da pedallar sağlık için çevrildi

İscehisar’da ilki düzenlenen ’İscehisar Sağlığa Pedal Çeviriyor’ projesine yaklaşık 90 sporcu katıldı

İscehisar Kaymakamlığı, İscehisar Belediyesi, İscehisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Bisiklet il Temsilciği işbirliğinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 95’inci yıldönümü münasebetiyle ‘İscehisarlılar Sağlığa Pedal Çeviriyor’ temalı Bisiklet Yarışması düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu bisiklet yarışlarında renkli görüntüler oluştu.
Yarışmaya katılan 7’den 70’e vatandaşlar bisiklete binmenin keyfini yaşarken bu mutluluğa İscehisar Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz etkinliğe gelerek ortak oldu.
İscehisar’da bulunan tüm bisiklet severlerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla bu yıl ilk defa düzenlenen yarışma dört kategori üzerinden yapıldı.
KATILIM YOĞUN OLDU
İscehisar Kaymakamlığı önünden başlayan yarışma yaklaşık 3 buçuk kilometrelik parkurun sonunda İscehisar Belediyesi’nin önünde tamamlandı.
Yarışmanın ilk kategorisi olan 98 ve altı doğumluların startını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Bayanlar kategorisinin startını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Gökhan Gürbüz, 1999-2001 yaş kategorisinin startını Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi Tevfik Raşitoğlu, 2002-2006 Yaş kategorisinin startını İscehisar Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz verdi.
Yarışma kategorileri, Erkekler 2002-2006 yaş, erkekler 1999-2001 yaş, erkekler 98 ve altı doğumlular ve bayanlar kategorisi olmak üzere 4 ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışmada, bisikletten, para ödülü ve küçük altına kadar teşvik edici pek çok ödül yer aldı.
İlk defa olmasına rağmen 90’a yakın sporcunun katıldığı yarışma renkli görüntülere sahne oldu. Organizasyona katılan herkesi tebrik eden İscehisar kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
DERECEYE GİRENLER
ÖDÜLLERİNİ ALDI
Yarışmada birinci olanlara bisiklet hediye edilirken, ikincilere küçük altın üçüncülere mp3 çalar, örnek sporculara madalya ve belge, katılımcılar arasından kurayla iki adet bisiklet hediye edildi.
Dereceye giren sporcular ödüllerini Kaymakam Ahmet Selim Yavuz, İscehisar Belediye Başkan Vekili, İscehisar Garnizon Komutanı İlyas Erdoğan, İscehisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Ürün, İscehisar Müftüsü Kemal Demirel, İscehisar Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdür Vekili Gökhan Gürbüz, Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi Tevfik Raşitoğlu, ve sponsor kuruluşların temsilcileri verdi.

Yarışma sonunda dereceye giren sporcular şu şekilde sıralandı:
2002- 2006 doğumlular
1-Basri Koç
2- Muhammed Karaaslan
3- İbrahim Olcak
Örnek sporcu: Pınar Yıldız
1999-2001 doğumlular
1-Ahmet can Küçükduyur
2- Onur Şen
3- Adem Karatekin
Örnek sporcu: Onur Şen
Bayanlar kategorisi
1- Yasemin kartal
2- Kadriye Kırbaş
3- Ezgi Berk
Örnek sporcu: Bilge Baş
98 ve altı doğumlular erkekler kategorisi
1- Osman Bozkurt
2-Sercan Kızılkaya
3- Yunus Emre Yüksel
Örnek sporcu: Aykut Sığındık

Bakmadan Geçme