• Haberler
  • Genel
  • İscehisar’da parke çalışmalarına devam – Kocatepe Gazetesi

İscehisar’da parke çalışmalarına devam – Kocatepe Gazetesi

İscehisar İlçesinde yapılan beton parke taş ile yol düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor Zeybek Mahallesi Hacı Abdiloğlu Sokak ile Tepecik Mahallesi Zübeyde Hanım caddesinde ( Okul Yolu ) beton parke ile yol düzenleme çalışmaları başlatıldı. Daha önce altyapısı tamamlanan Hacıabdiloğlu Sokak ile Zübeyde Hanım Caddesinde mütahite ihale edilerek beton kilitli parke ve bordür ile yol [&hellip]

İscehisar'da parke çalışmalarına devam

İscehisar İlçesinde yapılan beton parke taş ile yol düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor

Zeybek Mahallesi Hacı Abdiloğlu Sokak ile Tepecik Mahallesi Zübeyde Hanım caddesinde ( Okul Yolu ) beton parke ile yol düzenleme çalışmaları başlatıldı. Daha önce altyapısı tamamlanan Hacıabdiloğlu Sokak ile Zübeyde Hanım Caddesinde mütahite ihale edilerek beton kilitli parke ve bordür ile yol düzenleme çalışmalarına başlanıldı.
İscehisar Belediye Mustafa Çibik ”İscehisar ilçemiz en işlek caddelerinden olan öğretmen ve öğrencilerin yoğun olarak kullandığı bu yolun imara uygun hale getirilerek İscehisar’a yeni bir çehre kazandırmaya çalışıyoruz. İlçemizde daha düzenli cadde ve sokaklar ortaya çıkarmak için aralıksız olarak çalışan ekiplerimiz altyapısı biten her mahalle yada sokakta görmek mümkün oluyor. Yapılan çalışmalar sonrası vatandaşlarımız başta su taşkınları ve su birikintilerinden kurtulurken daha güzel görünümlü yollarda yürüyebilmenin mutluğunu yaşıyorlar ”dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme