• Haberler
  • Gündem
  • İscehisar’da kurumlar bilgilendirdi – Kocatepe Gazetesi

İscehisar’da kurumlar bilgilendirdi – Kocatepe Gazetesi

KAMU YARARI ESASİscehisar Kaymakamı Ali Altınkaya toplantının açılış konuşmasını yaptı. Ali Altınkaya, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 40. maddesi gereğince idarede birliğin sağlanması, yapılacak çalışmaların gözden geçirilmesi, teşkilatın ahenkli çalışması için toplantı yapıldığını söyledi. Altınkaya “Devletimizi en iyi şekilde temsil etmek hepimizin görevidir. Vatandaş odaklı hizmet etmemiz gerekmekte olup tüm kurumlarımız dürüstlük, saydamlık, tarafsızlık, hesap [&hellip]

KAMU YARARI ESAS
İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaya toplantının açılış konuşmasını yaptı. Ali Altınkaya, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 40. maddesi gereğince idarede birliğin sağlanması, yapılacak çalışmaların gözden geçirilmesi, teşkilatın ahenkli çalışması için toplantı yapıldığını söyledi. Altınkaya; “Devletimizi en iyi şekilde temsil etmek hepimizin görevidir. Vatandaş odaklı hizmet etmemiz gerekmekte olup tüm kurumlarımız dürüstlük, saydamlık, tarafsızlık, hesap verebilirlik, kamu yararını gözetmek zorundadır” dedi.
TEMSİLCİLER BRİFİNG VERDİ
Toplantıda İscehisar’da ki tüm kurumların temsilcilerince 2015 yılında yapılan çalışmalar ve 2016 yılı içerisindeki planlamış olan yatırım ve projeler hakkında brifing verildi.
İlk sunumu İlçe Jandarma Komutanı İhsan Doray yaptı. İscehisar Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Ulu, Belediyenin geçen yıl yaptığı ve bu yıl gerçekleştirmeyi planladığı çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Toplantıya; İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak, Garnizon Komutanı İhsan Doray, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İlçe Emniyet Müdürü Bilgin Murat, Yüksek Okul Müdürü Liayeddin Yeşilkaya, Daire Müdürleri ve birim amirleri katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme