• Haberler
  • Genel
  • İscehisar’da kanalizasyon hattı yenileniyor – Kocatepe Gazetesi

İscehisar’da kanalizasyon hattı yenileniyor – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Belediyesi tarafından ilçede bulanan Çukur Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenilecek İscehisar ilçe merkezinde bulunan Çukur Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattının yenilenmesi işinin ihalesinin gerçekleştirdiği belirten İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, “İhaleler sonucunda İlçemiz Çukur Mahallesi’ndeki ana cadde ve ara sokakların tamamının kanalizasyon hattı yenilenecek. Yapılacak kanalizasyon çalışmasının sonucunda Karaböget ana caddesinde 3.350 metre, ara sokak ve caddeler [&hellip]

İscehisar'da kanalizasyon hattı yenileniyor

İscehisar Belediyesi tarafından ilçede bulanan Çukur Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenilecek

İscehisar ilçe merkezinde bulunan Çukur Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattının yenilenmesi işinin ihalesinin gerçekleştirdiği belirten İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, “İhaleler sonucunda İlçemiz Çukur Mahallesi’ndeki ana cadde ve ara sokakların tamamının kanalizasyon hattı yenilenecek. Yapılacak kanalizasyon çalışmasının sonucunda Karaböget ana caddesinde 3.350 metre, ara sokak ve caddeler de ise 5.000 metre uzunluğundaki hat yenilenecek. Çalışmalar ihale sözleşmesinin imzalandığı tarihten itibaren ana cadde de 70 gün, ara sokak ve caddelerde ise 80 gün içinde tamamlanacak” dedi.
Çibik sözlerine şu şekilde devam etti:
“Çukur Mahallesi’nin kanalizasyon hattını yeniliyoruz. Toplamda 8,350 metre boru döşemesi yapılacak, çalışmayla uzun yıllar önce döşenen boruların deforme olması nedeniyle yaşanan sıkıntıları büyük ölçüde önlemiş olacağız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme