• Haberler
  • Gündem
  • İscehisar’da ilçe milli eğitim ve okul müdürü görevden alındı

İscehisar’da ilçe milli eğitim ve okul müdürü görevden alındı

Afyonkarahisar’da 5 öğrencinin yaşamını yitirdiği okul servisi kazasında açılan soruşturma kapsamında Okul Müdürü Gülşen Şeyma Özdemir ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış görevden alındı.   İscehisar İlçesi'nde 11 Ekim tarihinde meydana gelen kazada Çatağıl Köyü'nde ortaokul öğrencilerini taşıyan servis sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince ağaçlara çarpmıştı. Kazada 5 öğrenci hayatını kaybederken, 5 öğrenci de yaralanmıştı. [&hellip]

Afyonkarahisar’da 5 öğrencinin yaşamını yitirdiği okul servisi kazasında açılan soruşturma kapsamında Okul Müdürü Gülşen Şeyma Özdemir ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış görevden alındı.

İscehisar İlçesi’nde 11 Ekim tarihinde meydana gelen kazada Çatağıl Köyü’nde ortaokul öğrencilerini taşıyan servis sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince ağaçlara çarpmıştı. Kazada 5 öğrenci hayatını kaybederken, 5 öğrenci de yaralanmıştı. Yaralanan öğrencilerden Rana Eser, Hakan Tek ve Musa Eser’in yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Tedavisi sona eren Yağmur Duran ile Arda Demirel ise taburcu oldu.

Kaza hakkında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılan soruşturma kapsamında İscehisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış ile Alanyurt Ortaokulu Müdürü Gülşen Şeyma Özdemir görevden alındı.

Olayla ilgili açılan soruşturma devam ediyor. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme