• Haberler
  • Genel
  • İscehisar’da girişimci adaylarına sertifika – Kocatepe Gazetesi

İscehisar’da girişimci adaylarına sertifika – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın KOSGEB ve İŞKUR işbirliği ile düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Kursuna katılarak sertifika almaya hak kazanan girişimci adaylarına sertifikaları verildi Sertifika programı İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası konferans salonunda gerçekleştirildi.ODA FAALİYETLERİ ÜRETKEN Programın açılış konuşmasını İscehisar Esnaf ve Sanatkalar Odası Başkanı Ahmet Sav yaptı. Sav, oda olarak daha önce düzenledikleri eğitim programları [&hellip]

İscehisar'da girişimci adaylarına sertifika

İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın KOSGEB ve İŞKUR işbirliği ile düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Kursuna
katılarak sertifika almaya hak kazanan girişimci adaylarına sertifikaları verildi

Sertifika programı İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası konferans salonunda gerçekleştirildi.
ODA FAALİYETLERİ ÜRETKEN
Programın açılış konuşmasını İscehisar Esnaf ve Sanatkalar Odası Başkanı Ahmet Sav yaptı. Sav, oda olarak daha önce düzenledikleri eğitim programları ile çok sayıda kişiyi işyeri sahibi yaptıklarını söyledi. Ahmet Sav; “Biz sadece mühür vuran bir kurum değiliz. Üretken bir şekilde faaliyet gösteriyoruz, bu destekleri bize sağlayan devlet büyüklerimize teşekkür ederim.” dedi.
İSCEHİSAR ODASI ÇALIŞKAN
İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak konuşmasında, göreve yeni başladığında Oda tarafından benzeri bir programa katıldığını belirtti. Kaymakam Altınkaynak; “Odamızın çalışkanlığıyla diğer esnaf odaları arasında bariz bir fark var. Kaymakamlığımız Proje Koordinasyon Merkezi ve esnaf odamızla beraber İscehisar’a hep beraber bir şeyler yapmaya yardımcı olacağız.” diye konuştu.
SİYASET HİZMET ETME SANATI
AK Parti Milletvekili Halil Ürün programın son konuşmasını yaptı. Yakın geçmişte esnaf odası gibi kurumların pek bulunmadığını söyleyen Ürün şöyle konuştu: “AK Parti iktidara geldikten sonra vatandaşımıza ve üreticiye yapılan destekler çok fazla. Herkesin bundan yararlanması lazım. ‘Devlete eline verirsen kolunu kaptırırsın.’ sözü eskide kaldı. Biz bu ülkeyi seven insanlar olarak siyaseti bu ülkeye hizmet etme sanatı olarak görüyoruz.”
PROGRAMA YOĞUN KATILIM
Konuşmalardan sonra kursiyerlere sertifikaları verildi. Günün anısına çekilen toplu fotoğraftan sonra program sona erdi. Programa; İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, AK Parti Milletvekili Halil Ürün ESOB Başkanı Abdulkadir Konak, daire müdürleri, oda yönetim kurul üyeleri ve davetliler katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme