• Haberler
  • Gündem
  • İscehisar'da doğalgaz çalışmaları Temmuz da başlıyor

İscehisar'da doğalgaz çalışmaları Temmuz da başlıyor

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede doğalgaz çalışmalarının Temmuz ayı içerisinde başlayacağını söyledi   İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Temmuz ayı içerisinde başlanması planlanan doğalgaz çalışması hakkında bilgi verdi. Çalışmaların Temmuz ayı içerisinde başlayacağını bildiren Şahin, 'Çalışmalar kapsamında 9 mahallede toplam 15 bin metre doğalgaz hattı çekilecek. 15 bin metre doğalgaz hattı ile Afyonkarahisar ilçeleri [&hellip]

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede doğalgaz çalışmalarının Temmuz ayı içerisinde başlayacağını söyledi

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Temmuz ayı içerisinde başlanması planlanan doğalgaz çalışması hakkında bilgi verdi.

Çalışmaların Temmuz ayı içerisinde başlayacağını bildiren Şahin, “Çalışmalar kapsamında 9 mahallede toplam 15 bin metre doğalgaz hattı çekilecek. 15 bin metre doğalgaz hattı ile Afyonkarahisar ilçeleri arasında en çok çalışma ilçemizde yapılacak. Doğalgaz çalışması tamamlanan alanların yol düzenleme çalışmalarını da hemen yapacağız. Doğalgaz yatırımları abonelik oranlarına göre değerlendirildiği için doğalgaz aboneliği olmayan vatandaşlarımızın abonelik işlemlerini bir an evvel yaptırmalarını rica ediyoruz. Doğalgaz çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yapılacak olan çalışmalar şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme