• Haberler
  • Siyaset
  • İscehisar'da 'Cumhur İttifakı'nda karşılıklı ziyaret

İscehisar'da 'Cumhur İttifakı'nda karşılıklı ziyaret

İscehisar ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanları ve beraberindeki partililer seçim sonrası karşılıklı ziyaretlerde bulunup seçim sonucunu kutladılar.İLK ZİYARET AK PARTİ'DENAK Parti İscehisar İlçe Başkanı Murat Dikmen ve beraberindekiler MHP İscehisar İlçe Başkanı Avni Azgın'ı ve yönetim kurulu üyelerini partide ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan AK Parti [&hellip]

İscehisar ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanları ve beraberindeki partililer seçim sonrası karşılıklı ziyaretlerde bulunup seçim sonucunu kutladılar.
İLK ZİYARET AK PARTİ’DEN
AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Murat Dikmen ve beraberindekiler MHP İscehisar İlçe Başkanı Avni Azgın’ı ve yönetim kurulu üyelerini partide ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Murat Dikmen, tüm seçmenlere, milli iradeye saygı duyan insanlar olarak, çıkan sonuçlara saygılı olduklarını vurguladı. Dikmen, “Güzel bir seçim yaşandı. Biz MHP’ye ittifak için teşekkür ediyoruz. Bu, birlik beraberlik inşallah 2023 ve sonrası için devam eder. Milletimizin bekası, geleceği için çalışacağız. Sonuçlar hayırlı olsun.” dedi.
MHP’DEN AK PARTİ’YE İADE-İ ZİYARET
İscehisar MHP İlçe Başkanı Avni Azgın ve beraberindeki partililer AK Parti İlçe Başkanı Murat Dikmen’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri değerlendirildi. MHP İscehisar İlçe Başkanı Avni Azgın, ortak kaygının ülke ve beka olduğunu vurguladı. Azgın şöyle konuştu: “Allah birliğimizi daim eylesin. Bizim ortak bir derdimiz bir kaygımız var. Bizim derdimiz vatan ve millettir. Şu dönemde özellikle ülkemize yapılan saldırılar hem içeriden hem de dışarıdan fazlasıyla artmıştır. Bunu her Türk vatandaşı gibi bizlerde fazlasıyla görüyoruz. Bu yüzden de bu mesele beka meselesidir. Bizler AK Parti ve MHP olarak iki ayrı siyasi parti olsak da milletimizin bekası konusu ortak davadır. Bu dava bizi diğer siyasi partilerden ayıran önemli bir faktördür.”
AK Parti İlçe Başkanı Murat Dikmen, mevkidaşı Avni Azgın ve beraberindekilere teşekkür ederek ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bakmadan Geçme