İscehisar'da çifte veda – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, ilçe de uzun süredir görev yapan Garnizon Komutanı ile Tapu Müdürünün görevlerini tamamlayıp tayin olmalarından dolayı üzüldüklerini söyledi. Çibik, 'Kendilerine ilçemize ve ülkemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum' dedi.İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, Garnizon Komutanı Bekir Genç'e, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Tapu Müdürü Adnan Türkan'a mermer satranç takımı hediye etti. Veda [&hellip]

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, ilçe de uzun süredir görev yapan Garnizon Komutanı ile Tapu Müdürünün görevlerini tamamlayıp tayin olmalarından dolayı üzüldüklerini söyledi. Çibik, “Kendilerine ilçemize ve ülkemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, Garnizon Komutanı Bekir Genç’e, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Tapu Müdürü Adnan Türkan’a mermer satranç takımı hediye etti. Veda yemeğine; İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Ertürk Belgin, protokol üyeleri ve kurum amirleri katıldı.

Bakmadan Geçme