• Haberler
  • Genel
  • İscehisar’da akıllı sayaç uygulaması – Kocatepe Gazetesi

İscehisar’da akıllı sayaç uygulaması – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Belediyesi, içme suyunda akıllı sayaç uygulamasına başladı İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, mevcut abonelerle yeni abonelere birçok kolaylık ve depozito avantajı getiren akıllı sayaçların bağlantısını anlaşmalı firma görevlilerinin yaptığını bildirdi. Anlaşmaya varılan firmanın, Belediye Tahsilat Servisinde sistemlerini kurduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Çibik şöyle konuştu:“Ön ödemeli sistem kontör esasına dayandığı için kartınızda kaç [&hellip]

İscehisar'da akıllı sayaç uygulaması

İscehisar Belediyesi, içme suyunda akıllı sayaç uygulamasına başladı

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, mevcut abonelerle yeni abonelere birçok kolaylık ve depozito avantajı getiren akıllı sayaçların bağlantısını anlaşmalı firma görevlilerinin yaptığını bildirdi.
Anlaşmaya varılan firmanın, Belediye Tahsilat Servisinde sistemlerini kurduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Çibik şöyle konuştu:
“Ön ödemeli sistem kontör esasına dayandığı için kartınızda kaç metreküp su yüklemek isterseniz o miktar tutarında satın alma yapabiliyorsunuz. Kartınıza yüklediğiniz su miktarının ne kadarını tükettiğinizi sayaç ekranından takip edebiliyor, azalması ya da bitmesi halinde yine sayacın uyarılarıyla yeni yükleme yapılabiliyor. Sistemdeki her sayaç kendi akıllı kartına sahip. Kişiye ait bir kartın kopyalanması olanaksız olduğu için sistem yüzde 100 güvenilirdir. Her aboneye özel olarak üretilen elektronik akıllı kart, ait olmadığı bir sayaçta 4 defa arka arkaya kullanılmak istendiğinde kullanım dışı olur. Sayaçlar LCD ekranları aracılığıyla abonelere kullanım ve bilgi mesajları aktarır, böylelikle kullanıcı dostu bir sistem haline gelir. Sayaç, kredisi tükenmeden sizi uyarır, ancak kredisi bitse dahi size yedek kredi kullanım olanağı tanır. ” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme