• Haberler
  • Gündem
  • İscehisar’a Vergi Dairesi açılıyor – Kocatepe Gazetesi

İscehisar’a Vergi Dairesi açılıyor – Kocatepe Gazetesi

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan gelen heyet Kaymakam Ali Altınkaynak’ı makamında ziyaret etti.Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan gelen heyet ilçeye açılacak Vergi Dairesi için Belediye Başkanlığı binasında yer tahsisi incelemesinde bulundu. Heyet üyeleri Belediye Başkanı Mustafa Çibik ile görüşerek Vergi Dairesi olacak odaların eksikleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaymakam Ali Altınkaynak, Çibik’e Vergi Dairesi için yer tahsisi [&hellip]

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan gelen heyet Kaymakam Ali Altınkaynak’ı makamında ziyaret etti.
Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan gelen heyet ilçeye açılacak Vergi Dairesi için Belediye Başkanlığı binasında yer tahsisi incelemesinde bulundu. Heyet üyeleri Belediye Başkanı Mustafa Çibik ile görüşerek Vergi Dairesi olacak odaların eksikleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaymakam Ali Altınkaynak, Çibik’e Vergi Dairesi için yer tahsisi yapması nedeniyle teşekkür etti. Üç aylık süre içirisinde hizmete girmesi planlanan Vergi Dairesi hakkında bilgi veren İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, ilçe potansiyeli itibariyle, ticaret hacmi, ihracat hacmi ile İscehisar’ın ilin gözbebeği olduğunu söyledi.
Çibik; “Basit bir işlem için dahi il merkezine gitmek zorunda kalan mükelleflerimiz bundan böyle işlemlerini ilçemizdeki vergi dairesinde yapabilecekler. 2008-2015 yıllarında toplam 140 mükellefimiz Mal Müdürlüğümüzce yeterli hizmet verilememesi sebebiyle Afyon Tınaztepe Vergi Dairesi’ne devredilmişti. İlçemizde kurulacak Vergi Dairesi ile birlikte bu mükelleflerimize tekrar İlçemiz Vergi Dairesine geri dönecekler. İlgili mükelleflerin temsilcileri olan İscehisar Mermerciler Derneği, Kalkınma Kooperatifi Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı tarafından Vergi Dairesinin ilçemize tekrar geri dönmesi için bize talepte bulunuldu” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme