İscehisar’a KYK’dan ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Ziyarette Müdür Pervaneli Afyonkarahisar il merkezinde Kredi ve Yurtlar Kurumunda bulunan öğrenciler hakkında bilgi vererek, öğrencilerin rahat bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için çalıştıklarını ifade etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Altınkaynak ise eğitimin önemine dikkat çekerek, geleceğin gençlerle şekilleneceğini ifade etti. Altınkaynak, “Gençler kendini ne kadar iyi yetiştirirse, önümüzdeki dönemde de önce toplum, devlet, millet [&hellip]

Ziyarette Müdür Pervaneli Afyonkarahisar il merkezinde Kredi ve Yurtlar Kurumunda bulunan öğrenciler hakkında bilgi vererek, öğrencilerin rahat bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için çalıştıklarını ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Altınkaynak ise eğitimin önemine dikkat çekerek, geleceğin gençlerle şekilleneceğini ifade etti. Altınkaynak, “Gençler kendini ne kadar iyi yetiştirirse, önümüzdeki dönemde de önce toplum, devlet, millet ve kendilerine çok önemli hizmetler sunma şansı yakalamış olurlar” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme