İscehisar'a Hayvan Bakım evi yapılacak

İscehisar Yapı Çayırı Mevkiinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü desteğiyle yapımı planlanan Geçici Hayvan Bakımevinin ihalesi 28 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek.Tesis idari bina, müşahede bölümü, operasyon – nekahet bölümü, karantina bölümü, yasaklı bölümü, açık – kapalı bakım alanı, yavrulu anne bölümü, diğer hayvanların bakım alanı ve soğuk [&hellip]

İscehisar Yapı Çayırı Mevkiinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü desteğiyle yapımı planlanan Geçici Hayvan Bakımevinin ihalesi 28 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek.
Tesis idari bina, müşahede bölümü, operasyon – nekahet bölümü, karantina bölümü, yasaklı bölümü, açık – kapalı bakım alanı, yavrulu anne bölümü, diğer hayvanların bakım alanı ve soğuk hava deposundan oluşacak. Geçici Hayvan Bakımevi’nin toplam kapasitesi 200 sokak hayvanı olarak planlandı. Bakımevinde sokak hayvanlarının rehabilitasyonu, kısırlaştırılması, kimliklendirilmesi yapılacak. Tesisin yapımına Kasım ayı içinde başlanıp, 4 ay içerisinde bitirilmesi planlanıyor. İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, ilçenin daha modern, estetik ve daha çağdaş bir görünüme kavuşması için çalışmaların sürdüğünü kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme