• Haberler
  • Spor
  • İscehisar Turan'a dayanamadı – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Turan'a dayanamadı – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden İscehisarspor, düşme potasından kurtulma mücadelesi veren Turanspor'u konuk etti. Maça hızlı başlayan takım İscehisarspor ilk golü bularak öne geçti. Turanspor ilk yarıyı 1-1 tamamlamayı başardı. İkinci yarıya golle başlayan İscehisar olurken Turanspor bir kez daha eşitliği yakaladı. Bu kez Turanspor öne geçerken İscehisarspor eşitliği yakaladı. Son golü bulan [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İscehisarspor, düşme potasından kurtulma mücadelesi veren Turanspor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan takım İscehisarspor ilk golü bularak öne geçti. Turanspor ilk yarıyı 1-1 tamamlamayı başardı. İkinci yarıya golle başlayan İscehisar olurken Turanspor bir kez daha eşitliği yakaladı. Bu kez Turanspor öne geçerken İscehisarspor eşitliği yakaladı. Son golü bulan Turanspor 4-3’lük skorla öne geçti ve maçı kazandı.
Grup’ta ligin tamamlanmasına 4 hafta kala düşmeyi garantileyen iki takım belli oldu. 4 haftayı galibiyetle bile tamamlasa Turanspor ve Isparta Merkez Gençlikspor düşmeyi garantileyen iki takım oldu.
MAÇTAN DAKİKALAR
15. dakikada gelişen İscehisar atağında Murat’ın pasında defansın arkasına sarkan Semih Can kalecinin üzerinden yaptığı aşırtma ile golünü kaydetti. 1-0
41. dakikada gelişen Turanspor atağında Muhammet takımı adına eşitliği sağlayan isim oldu. 1-1
50. dakikada İsceli Semih Can tekrar eşitliği bozan golünü kaydetti. 2-1
58. dakikada yüklenen Turan Muhammet’le durumu bir kez daha eşitledi. 2-2
61. dakikada eşitliği bozmak için yüklenen Turan Ömer’le ilk kez öne geçti. 2-3
77. dakikada eşitliği sağlamak isteyen İsce Semih Can’ın hat-trick yaptığı golle durumu 3-3’e taşıdı.
85. dakikada gelişen Turan atağında Furkan takımını bir kez daha öne geçiren golünü kaydetti. 3-4
87. dakikada İsceli Bülent rakibine yaptığı faulle ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu dakikadan sonra İscehisar 10 kişi kaldı.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmayınca Turanspor, İscehisarspor’u 3-4’lük skorla mağlup etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme