• Haberler
  • Spor
  • İscehisar Satranç Turnuvası başladı – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Satranç Turnuvası başladı – Kocatepe Gazetesi

Açılış törenine Kaymakam Muhammet Öztabak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, şube müdürleri, daire müdürleri ile sporcular ve aileleri katıldı. Turnuva öncesi şehit ve gazilerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken İstiklal Marşı okundu. Açılış programında konuşan Kaymakam Muhammet Öztabak turnuvaya katılan tüm sporculara, hakemlere ve ailelerine ayrı ayrı teşekkür etti ve sporculara turnuvada başarılar diledi.11-13 Mayıs [&hellip]

Açılış törenine Kaymakam Muhammet Öztabak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, şube müdürleri, daire müdürleri ile sporcular ve aileleri katıldı. Turnuva öncesi şehit ve gazilerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken İstiklal Marşı okundu. Açılış programında konuşan Kaymakam Muhammet Öztabak turnuvaya katılan tüm sporculara, hakemlere ve ailelerine ayrı ayrı teşekkür etti ve sporculara turnuvada başarılar diledi.
11-13 Mayıs tarihleri arsında 3 gün boyunca İscehisar Dünya Et Köfte Tesislerinde yapılacak olan İscehisar Kaymakamlığı Satranç Turnuvasına A Kategorisinde (1600 ve üzeri ELO/UKD Puanına sahip sporcular) 14, B Kategorisinde (1599 ve altı ELO/UKD sporcular) 72 sporcu olmak üzere toplam 86 sporcu katıldı.
İscehisar Kaymakamlığı tarafından Satranç Turnuvası sonunda dereceye giren sporculara toplam 13 bin Türk Lirası para ödülü verilecek. Para ödülünün yanında da İscehisar’ın sembolü olan mermerden kupa, madalya ve satranç takımları da dereceye giren sporculara ödül olarak takdim edilecek.

Bakmadan Geçme